In Vama

0 Flares 0 Flares ×

Doua zile la mare, trei tipi si-o masina. Slalom intre statiuni, faleza Constanta, Mamaia, Eforie Nord/Sud, cu cortul in Vama. Mi-a placut salbaticia marii din Vama spre deosebire de mondenitatea ei din Mamaia.
Poze de la 6-7 dimineata:

065.jpg

0310.jpg

0411.jpg

058.jpg

0112.jpg

Doua filmulete din aceeasi inconfundabila Vama Veche:

In afara de scaldatul aferent, am facut un fotbal la portile alea mici de pe plaja, m-am revazut cu o prietena veche (pe care n-o vazusem de cativa ani buni), am intalnit cativa bloggeri, m-am ars surprizantor de repede in soare si, turistic vorbind, mi-am cam facut pofta de mare pe anul asta. Astep concediul si muntele.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

14 thoughts on “In Vama

 1. jez

  ioana, si eu mi-am dorit dintotdeauna sa vad un apus de soare in marea neagra, din pacate Dumnezeu a vrut sa fie altfel.
  Se pare ca te-a impresionat cu adevarat rasaritul de soare surprins de adrian 🙂

  Reply
 2. Adrian Ciubotaru Post author

  bai fetelor, in poze e rasaritul soarelui, nu apusul! Puneti mana pe-un manual de geografie sa vedeti unde trebuie sa te afli ca sa vezi apusul in Marea Neagra. Ma faceti de rusine, pai cititori din astia am eu!?:)

  Reply
 3. serghei

  ioi :-)) ma pregateam de-o replica acida cand am vazut mesajul tau, adi. 😀

  apusul pe mare!!! =))

  iar tu jez… cred ca poti sa-i faci in ciuda lui dumnezeu cu un simplu bilet de tren/autobuz/avion.

  Ori poate… poate oamenii credeau ca esti prin rusia 🙂

  hai noroc!

  Reply
 4. ioana

  da,nu v-ati prins…cat despre apus,normal ca e rasarit…doar nu ar fi ramas adi atat de mult pentru o imagine sublima… si n-am intentia sa fac pe cineva de rusine sau sa fac pe cineva mandru cu persoana mea… :/

  Reply
 5. Filosofie

  Cei mai mulţi oameni care vin la mare in Vamă se culca nu mult după răsăritul Soarelui, ceea ce îl transformă într-un apus.

  ……………………………………………………………………………………………………………………………………. 🙂

  Reply
 6. ioana

  Filosofie dixit.Exactly whay I had in my mind 🙂 Nu,jez.N-a fost ironie,ci chiar ai afirmat ca m-am inselat cu privire la apusul soarelui.Sper si eu sa ajungi curand la mare 🙂

  Reply
 7. alice

  marea e si mai salbatica in nordul vamii, unde nisipul se dezgoleste de sezlonguri, umbrelute si cosuri de gunoi crestate in 3 si in care se pastreaza inca urmele barcilor de pescari care exista acolo inca de pe vremea cand vama veche nu era inca vama noua.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *