În liniştea unei dimineţi

0 Flares 0 Flares ×

M-am trezit cu acea linişte a dimineţilor în care nu se aude decât ibricul cu cafea huruind pe foc şi-am început să recapitulez puţin câteva trimiteri din ultimele zile:

best_photos_of_the_year_l_33

Roxana Radu a venit cu ideea unei liste care să cuprindă “realizările bloggerilor pe anul ce tocmai se încheie” şi m-am bucurat să văd menţionate două din proiectele în care sunt implicat: pestrada.info şi Lecturi Urbane. Dincolo de aceasta, o premieră a anului 2009 o reprezintă explozia implicării sociale a bloggerilor şi a celor de pe twitter: Paşi către Viaţă, Soupnights, Globuri cu suflet, Moş Niculae Tweet Meet. Enumăr doar câteva dintre iniţiative, lista este lungă, iar pentru anul 2010 aşteptările sunt foarte mari.

După ultima ediţie de Lecturi Urbane pe 2009, la petrecere, am avut un studio improvizat unde ne-am pozat, ne-am prostit şi am imortalizat nişte momente frumoase. Astfel, galeria cu poze chiar merită frunzărită!

Apropo de Lecturi Urbane, m-am întristat să citesc că două camioane de carti au fost arse.

Andressa a devenit, printre altele, antreprenor. A lansat împreună cu o prietenă un magazin online berry.ro. Succes!

Imaginaţia şi inventivitatea noastră nu au limite când trebuie să descoperim motive pentru care nu. Trebuie să învăţăm de undeva cum să folosim resursele astea spectaculoase de creativitate ca să da. [link]

Drumul contează, nu destinaţia – un interviu foarte bun cu Andrei Roşca.

La ultima ediţie a Cenaclului Recitiri, Alin Farcaş a operat o curajoasă şi inedită cerere în căsătorie. Casă de piatră!

Un tutorial absolut adorabil: An Engineer’s Guide to Cats (via @ionuca)

Intelectualul de exil este cel care se află mereu într-un raport critic faţă de Putere – un articol scris de Vasile Ernu.

O galerie impresionantă cu cele mai reuşite poze ale anului 2009: The Best Pictures of the Outgoing Year

Cine nu a văzut filmuleţele cu Sergei from comparethemeerkat.com pierde un râs pe cinste şi exemplul unor spoturi care şi-au meritat premiile.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

9 thoughts on “În liniştea unei dimineţi

  1. Pingback: În liniştea unei dimineţi | e-Opinii.ro | doar opinii... atât! | by George Fedorovici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *