Frecatei tatuati pe tricepsi

0 Flares 0 Flares ×

badau.jpg 

 Stare de spirit in care o vaca ar fata un vitel cu sange pe el. Imagine cretina ce mi-a venit in minte in timp ce ma intorceam pe jos cu jolly si alex de la mica intalnire cu ocazia intoarcerii oamenilor din Vama.
Ceva s-a rupt, criza de plictis la cinci ani, revelatia mortii la cinci ani, dracu’ stie. Ceva incearca sa se nasca, cineva in mine incearca sa-si toceasca dintii ce cresc prea repede pentru sensibilitatea mea. Tensiune.
Stirea 1: exista meseria, vocatia de culcator de p*la. Un asemenea culcator este un prieten bun pe care-l poti suna oricand ai probleme de genul acesta. E doua noaptea si-l suni: Salut, uite tocmai ejaculez si m-am gandit sa te sun. Amicul spune doua chestii din registrul culcatului de p*la si gata, te-ai scos cu ejacularea precoce, te-ai scos cu tot. Nu-ti mai trebuie nimic. Te trezesti dimineata cu o erectie rebela, suni prietenul si te calmeaza.

Stirea 2: Exista meseria, vocatia de anti-agatat. E genul de prieten cu care in mod evident nu poti agata nici o tipa si nu poti fi la randul tau agatat de nici o tipa. E genul de prieten ce calca-n strachini, ce scoate replici penibile, ce este imbracat neinspirat, ce ar indeparta si o femela n.f. de ani de zile. Prietenul anti-agatat e ghiuleaua de plumb legata de piciorul brandului tau personal.
Intre stirea 1 si stirea 2 exista o diferenta? Ce fel de diferenta?

Stirea 3: Ma enerveaza mai multe lucruri:
 – strainii ce se poarta familiar cu tine.
 – complicitatea ce vine de la oameni cu care interactionezi si cu care nu esti prieten. Am invatat demult (se poate observa si-n Luni de fiere) ca nici un discurs nu este neutru. Nu vreau sa ascult povestile tuturor, nu vreau sa particip la confesiunile tuturor.
 – oamenii ce-si ofera in mod interesat ajutorul.
 – pustoaicele. Nu suport adolescenta feminina exportata agresiv, nu suport desteptaciunea virginitatii emotionale. (e misogin! e misogin!).
 – desteptii, in general. Cei care isi dau cu parerea despre orice, cei care, daca povestesti o chestie, ei deja au facut-o de o mie de ori si la o intensitate dubla. 

Gata. Ce faci pa, hai pa, bine pa.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

6 thoughts on “Frecatei tatuati pe tricepsi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *