Evoluntar.ro

0 Flares 0 Flares ×

imagesSaptamana aceasta am participat la lansarea portalului evoluntar.ro:

“Portalul are ca scop promovarea dreptului la participare al tinerilor prin informarea acestora cu privire la oportunitatile de voluntariat existente. Acesta reprezinta si o baza de date pentru organizatiile interesate de un anumit profil al voluntarului.”

O lansare simpatică şi eficientă. Amfitrion Andi Moisescu (cu mare experienţă intr-ale voluntariatului), Ambasador Andreea Raicu, o mulţime de tineri entuziaşti, un proiect venind de la Salvaţi Copiii.

Evoluntar.ro vrea să fie o unealtă de orientare: dacă vrei să fii voluntar, dacă doreşti să-ţi alegi proiectele în care să te implici, îţi faci cont pe site.

Am remarcat totuşi absenţa unui blog, prezenţa unui forum stângaci integrat în pagină, n-am reuşit să găsesc un banner, iar pagină de contact m-a confuzat puţin.
Oricum, ideea mi s-a părut bună (execuţia se poate îmbunătăţi) şi sunt sigur că va da roade.

Update: Am găsit un banner pe metropotam.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

6 thoughts on “Evoluntar.ro

 1. MeetTheSun

  Foarte saracut site-ul din pacate. Spre exemplu la organizatii de protectia mediului pentru Bucuresti nu se gaseste nimic si cata nevoie ar fi…

  Sper sa existe o cat mai mare implicare si publicitate pentru ca ideea e buna, e chiar foarte buna. Organizatiile ar trebui sa fie cele mai interesate pentru ca voluntari exista, numai ca nici ei nu se stiu inca si nici nu-i atentioneaza nimeni c-ar putea deveni.

  S-auzim de bine!

  Reply
 2. aldracu

  înţeleg că portalu’i al “Salvaţi copiii Romania Toate drepturile rezervate”:

  Înainte să heirup e nevoie de mai multă informaţie de context:
  1. cine plăteşte organizaţia asta
  2. ce reducere de taxe sau finanţare de la buget (u’ de stat) sau fiannţare externă are
  3. ce alte proiecte mai are pe rol
  4. cine’s persoanele care constituie organizaţia (CV-u’ lor).

  Reply
 3. aldracu

  5. câţi copii au fost salvaţi şi de la ce?
  6. persoanele care formează-mişcă organizaţia garantează că nu e nici un conflict de interese sau listează profiturile firmelor care colaborează pt. salvarea copiilor sau listează reducerile din taxele pe venit ale celor care finanţează organizaţia asta.

  Reply
 4. aldracu

  ce vreau să zic, şi’mi cer scuze c’am postat atâtea mesaje să zic atât de puţin pân’aci:

  asta’mi sună ca detaşamentele de pionieri: tineri cu flori zâmbind a “ce bine e’n sistemu’ ăsta, când pică de la ăia bogaţi”.

  mă uitam la câtă lume e angrenată în proiectele astea “to increase awareness”, workshopuri şi discuţii, da’ webu’ ce are, e public, e liber accesibil, numa’ bun pt. a “creşte conştiinţa”; păcatu’i că toţi organizatorii ăia o fac dintr’un interes carieristic pt. o viitoare funcţie publică, da’ n’ar face’o pe timpu’ lor, după ce vin de la lucru (dovada e că n’au făcut’o pân’acu’).

  mai mult, toţi oamenii ăştia care se implică din naivitate sau interes, nu fac altceva decât să’i ajute pe bogătani să intre la un procent mai mic la taxe.

  programele astea fac parte din propaganda capitalistă: copii nu se salvează cu bani de la trecători, sănătatea, legea, educaţia n’au voie să fie sclavii contingentului (la voia unora care se’ntâmplă s’aibă bani).

  în fine, uite, ca test, vă propun s’adunaţi suficienţi voluntari să modificaţi constituţia statelor americane şi EU, cu un amendament care să limiteze bogăţia unei persoane la un nivel care să’i permită totuţi să stea toată viaţa degeaba.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *