E-book ANONIMUL

0 Flares 0 Flares ×

Vodafone ne-a făcut o surpriză frumoasă lansând un e-book cu toate poveștile noastre de la ANONIMUL.  Cartea cuprinde toate articolele postate pe durata festivalului de către Irina Margareta Nistor, Cristina Bazavan, Oltea Zambori, Bogdan Besliu și subsemnatul.

Este o idee inedită de a prezenta festivalul ANONIMUL văzut de oameni diferiți, cu gusturi diferite, însă cu aceeași admirație pentru tot ce înseamnă frumos.

E-book-ul poate fi descărcat de aici (fișier .pdf).

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

2 thoughts on “E-book ANONIMUL

  1. Rudolph Aspirant

    Eu sunt suparat pe Vodafone deoarece a scos pe piata telefonul numit 555blue, si asta chiar era si numele si adresa de website a unuia din blogurile mele, http://555blue.wordpress.com/ , alcatuit si ales pe 6 mai 2011, cu mult INAINTE sa anunte Vodafone acest tip de telefon, care CULMEA !…mai face inca si reclama la Facebook, pe care eu personal nu pot sa-l sufar !

    Si de cand cu chestia asta, daca dai google cu “555blue”, dai peste Vodafone, nu peste blogul meu, care acum nu mai apare decat pe pagina a 2-a din Google, si mai e si total inconjurat de reclame la Vodafone si la Facebook, lucru care imi displace din ce in ce mai mult, deoarece imi creeaza senzatie de claustrofobie !

    Oare as putea sa ii dau in judecata ? (Desi nu am de fapt pt. ce sa-i dau in judecata, deoarece nu era greu sa inventeze cineva aceeasi denumire, care e o expresie atat de banala total la mintea cocosului, care putea sa vina in cap la cel putin 1,000,000 de oameni in acelasi timp, in mod total coincidental. Chiar m-am mirat atunci cand mi-am facut blogul ca nu mai fusese folosita de nimeni inaintea mea ca adresa de website !)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *