Două optici diferite

0 Flares 0 Flares ×

Bruce Jackson: Rusia va considera ca e de dorit ceea ce a devenit inevitabil. Odata ce o vom face, va accepta. […] Cred ca Putin va veni astazi la Bucuresti ca sa faca un exerciu de sarm si va fi cel mai sarmant lider rus pe care l-ati vazut. Nu va veni aici sa se enerveze. Vreti sa pariem pe 5 dolari?

Un inalt diplomat rus a declarat ca Moscova a elaborat planuri in cazul in care Georgia si Ucraina vor primi invitatia sa adere la Planul de actiuni al NATO (MAP), dar a refuzat sa dezvaluie continutul acestor planuri.

„Ce rost are sa dezvalui dinainte cartile, mai ales ca nimeni nu cere de la partenerii nostri sa-si dezvaluie pasii ulteriori. Dar consecinte vor exista, este inevitabil”

De aici şi aici.

Cum va fi până la urmă?

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

10 thoughts on “Două optici diferite

 1. Andrei Rosca

  Adrian: tu chiar crezi ca te va afecta? S-a schimbat si guvernarea, s-au schimbat si primarii, am intrat in UE si cei din trustul lui Voiculescu il tot ataca pe Basescu.

  Pentru mine, Andrei Rosca – civilul sau Andrei Rosca – antreprenorul, in toti anii astia nu s-a schimbat nimic radical. Nu am simtit schimbarile astea nici in banii din buzunar, nici in cozile de la administratiile financiare, nici in modul in care sunt tratat cand ma duc sa imi cumpar paine.

  Nu zic ca nu se vor schimba, spun doar ca ori efectele nu se vad decat pe termen foarte lung, ori se vad in alta parte, nu la nivelul la care sunt eu acum.

  Reply
 2. vorbaretu'

  @andrei: psihologic, e o chestie de interpretare; ce iese din filtru gandirii dupa perceptie. De simti si spui ca “multe s-au schimbat dom’le…” apoi e schimbare…de nu, e invers! 🙂

  Reply
 3. jez

  oh, andrei, banii adevarati se scot din razboaie si speculatiile aferente. fiecare miscare de acest gen nu are cum sa nu te afecteze, desi noi “civilii” avem o perspectiva limitata.

  asta e ca alinierea planetelor din 05.05.2000.
  toata lumea se agita si erau oameni care spuneau sa stam linistiti, ca nu o sa fie nimic, altii ca vom fi foarte afectati.
  dupa aliniere, scepticii au spus ceva de genu “ati vazut, domne, ca n-a fost nici o branza? nu s-a intamplat nimic, nu ne-a afectat cu nimic”

  OARE??? how can you tell??

  o teorie spune ca schimbarile treptate sunt mai greu perceptibile, si ca atare nu avem reactii/reflexe (de aparare).
  asa ca, asta e, unele broscute puse la fiert simt ca apa incepe sa fiarba, altele ba 🙂

  Reply
 4. jez

  pentru moment. sau pana la sfarsitul vietii…
  esti un fericit.

  eu trebuie sa am aceeasi detasare si fata de somnul si mancatul pe viitor al copilului meu. ceea ce e cam greu…

  vezi, d-aia e de preferat ca un politician sau un director sa aibe copchii. ti se rupe mai greu in paispe 😉 teoretic cel putin…ca viata bate orice predictie;-)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *