Despre bloguri in lipsa de timp

0 Flares 0 Flares ×

Fiind foarte ocupat de cateva saptamani si schimbandu-mi oarecum ritmul, contactul meu cu lumea blogului s-a rarefiat putin. Nu ne mai adunam ca inainte, sambata nu ne mai adunam atat de multi (de cele mai multe ori eu nu pot sa mai ajung) si parca planurile marete ce tineau de blogosfera s-au periferizat, insa s-au centrat cele legate de filozofie.ro.
Am inceput sa citesc mai putin si parca mai consistent. Citesc dimineata la cafea, de la munca si seara, de acasa. Cu o senzatie de ralenti…
Uitand sa mai citesc pe woodisor, cake, Cristina, diamond, mihai, subiectiv, patric etc., uneori din lipsa de timp, alteori din scaderea interesului.
Am ramas fidel cercului mic al blogurilor pe care le citesc: jolly, radu, andressajen (e ciudata fidelitatea cu care ii citesc blogul de cele mai multe ori pentru felul in care povesteste, iar nu pentru ce povesteste)
Altii, in schimb, m-au castigat ca cititor: mack si puck (inainte doar le rasfoiam), raduionescu si catastif (are lucruri mai interesante decat crezusem initial)
E uimitor ca nu citesc (si probabil nici nu voi citi) pe curtezana (desi o apreciez), jurnalul_amoralului si altii.
E uimitor cate mailuri se aduna uneori la care nu voi apuca prea curand sa raspund, e uiimitor de cate ori incep seara de seara acelasi film pe care adorm dupa 10 minute.
E uimitor ca acum am timp sa scriu porcaria asta de insemnare super-mega-filozofica.

As vrea sa gasesc mai multe bloguri din categoria inspiratie: nu neaparat filozofice, nu neaparat culturale, ci pur si simplu inspirate. As vrea sa am o echipa de oameni ce pot sa caute pentru mine bloguri, site-uri ce au in spate chestii inspirate. 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

9 thoughts on “Despre bloguri in lipsa de timp

 1. stii tu cine

  ‘E uimitor ca nu citesc (si probabil nici nu voi citi) pe curtezana (desi o apreciez), jurnalul_amoralului’… Her lie reflected mine. Sau nu-i asa? 🙂

  Reply
 2. sunhunter Post author

  stiu eu cine, buna ideea ta, s-ar putea sa fie si geniala si destul de flatanta, insa eu ma gandeam ca e vorba doar de orgoliul si egocentrismul meu. Si,apropo, e un comentariu care chiar m-a pus pe ganduri; pot spune ca esti destul de isteata pentru varsta ta:)

  Reply
 3. tuvia

  da, Msichief Committee for Inspired blogs, cautatori de originalitate pt sunhunter 🙂 ah, eu am ramas in urma cu blogu tau, in cautare de altele….

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *