De Paste

0 Flares 0 Flares ×

A fost ca in vremurile trecute de Inviere: la Biserica la tara, asteptam neamurile sa intre in biserica si noi, verii mai tineri, ne ducem cu masinile la bar. Iar daca ar mai fi trait bunicul, intorcandu-ne exact cand se termina liturghia, i-am fi spus zambind: Da, bunicule, a fost buna predica!
Dupa cum remarca Tony, care m-a sunat exact in intervalul asta de timp in care ar fi trebuit sa fiu la Inviere, desi nu urmez traditiile, sar destul de sus in sus cand cineva se leaga de catolicismul meu. Probabil voi fi dispus candva sa scriu despre chestiunea asta si despre ce inseamna sa fiu eu insumi crescut in aceasta traditie despre care sunt totusi mandru.

In rest:
Sunt in urma cu o leapsa. Strider, n-am putut dormi din cauza asta in noaptea dinspre vineri spre sambata:)
Sunt in urma cu impresiile de la ultima intalnire cu bloggerii. Buna ideea Andreei de-a ne scoate pe toti din barloage. Data viitoare cand ne vom mai intalni in cadre din astea mai neoficiale, as vrea sa-i invitam si pe cei doi Gramo.

Am plecat mai devreme de la intalnirea cu bloggerii din motive ce tin de viitorul culturii romane, mi-a parut rau ca n-am stat de vorba mai mult cu Gogu Kaizer (i-as fi soptit la ureche cateva secrete ale universului). Din aceleasi motive ce tin ce viitorul culturii romane, s-a nimerit vineri seara sa vad inca o data 300 si, lipsit de asteptari, mi s-a parut un film bun. Mi s-a parut bun in acelasi mod cum mi se pare acceptabila o buda ecologica in momentul cand ma apuca imperios sa ma scap pe mine intr-un parc.

De mentionat (tot pentru analele viitorului culturii romane) ca sambata dimineata am plecat din Bucuresti si datorita abilitatilor soferistice ale fratelui meu, pe la amiaza intram in Moinesti pe ritmuri de hip hop.

Printre alte lucruri, am o idee in cap pe care as dori s-o dezolt saptamana viitoare cand voi redeveni acelasi blogger genial ce-l stiti cu totii. Suntem aceiasi oameni zi de zi pentru ca suntem recunoscuti ca fiind aceiasi oameni imediat dupa ce ne trezim in fiecare dimineata. Credinta in continuitatea eului nostru se bazeaza pe niste asumptii ciudate.

Pentru Alexandra: Adrian Ciubotaru e un tip pe care doar manualele viitorului il vor cunoaste.

Urez Paste fericit tuturor oriunde ati fi. Acum e soare, e senin, e cald si astept un gratar. Nu stiu inca daca va fi in propria curte, la tara sau la Slanic Moldova. E o zi ce merita a fi traita ca si cum e prima zi dintr-un nou univers.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

4 thoughts on “De Paste

  1. Tony

    Multumesc de linkul care nu merge 😀 Da ce sensibil esti dom’le! Ai uitat sa spui ca esti sau urmeaza sa fii sau sa devii <...>? 🙂 Nah ca le-am speriat pe <...>😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *