De ce a ieşit la lumină Organizaţia Bărbaţilor din România

10 Flares 10 Flares ×

Spun din start un un lucru: nu am fost de acord ca organizaţia să iasă la lumină anul acesta şi, prin urmare, îmi vine greu să scriu rândurile ce urmează. Nu am fost de acord, dar cum solidaritatea masculină este una dintre valorile grupului, a trebuit să accept codul impus de ceilalţi tovarăşi de baricadă.
Orice organizaţie masculină care se respectă are obiceiuri şi ritualuri neînţelese pentru neinițiați şi musteşte de solidarităţi, invenţii şi idei de care toţi ceilalţi bărbaţi se vor bucura fără mari eforturi de acum încolo.

Recunosc că am fost acceptat în OBR Bergenbier în urma unui proces anevoios şi ocupând un loc de expertiză unde majoritatea ne orientăm după un GPS interior cu multe hărți absente: femeile.

Mulţumeşte-i acelui bărbat care a inventat rujul care nu se ia şi poartă-i veşnică recunoştinţă celui care a inventat sistemul de camuflare a privirii cu ajutorul ochelarilor de soare, toate astea pentru a nu mai spune de Ziua Bărbatului. Apropo, nu uita notiţele de la secţiunea cu Invenţii OBR Bergenbier!

Urmăreşte atent filmuleţul următor, nu te gândi că e o glumă pusă la cale de ceilalţi şi ţine minte că lucrurile sunt cât se poate de serioase.

Odată intrat în acestă reţea a complicităţilor masculine, observi cum ţi se deschid din ce în ce mai multe uşi în numele unei solidarităţi care se poate înscrie în rândul celor mai durabile valori. Trăim într-o lume a bărbaţilor condusă de femei, dar majoritatea uşierilor sunt bărbaţi. Bărbaţi cu multe ponturi, cu multe conexiuni şi, mai presus de orice, bărbaţi care citesc cel mai bine privirea rătăcită a unui alt bărbat aflat la început de drum.

Sunt conştient că lansarea OBR Bergenbier va dărâma multe mituri, va oferi muniţie multor femei, dar marele avantaj rămâne indiscutabil: cu ajutorul acestei organizaţii, viaţa oricărui barbat se poate schimba în bine. Acum este momentul – privire serioasă către cameră – să te înscrii şi tu şi să lupţi – zilnic, la şedinţele OBR Bergenbier de pe Facebook – pentru drepturile tuturor bărbaţilor din România.

Până atunci, aruncă o privire și la Toma NicolauAdrian Mihălțianu, Augustin Radu sau Doru Panaitescu, specialiști în te miri ce:)

10 Flares Twitter 0 Facebook 10 10 Flares ×

4 thoughts on “De ce a ieşit la lumină Organizaţia Bărbaţilor din România

  1. Pingback: Marketeer.ro – digital marketing pioneer » Agentul secret Panaitescu a fost desconspirat

  2. Pingback: Campaniile saptamanii 2-8 aprilie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

  3. Pingback: Ce hotărăsc bărbaţii când este vorba de femei? | Adrian Ciubotaru

  4. Pingback: Marketeer.ro – digital marketing pioneer » Astazi e ziua noastra, zi frumoasa ca o bere rece

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *