Cum am învățat să fac Frappuccino

0 Flares 0 Flares ×

În urma concursului pentru Starbucks, m-am văzut – joi seara – cu câștigătorii la un scurt private class despre Frappuccino. Când am ajuns, cei de la cursul anterior încă prestau cu stângăcie (nu dau numele celui pătat de sirop de căpşuni). Totuși nici eu n-am fost mai breaz, m-am cam mocăit, dar ştiu Anne-Marie, Denisa sau Oana n-au avut nicio problemă să jongleze în spatele tejghelei.

Pentru că ideea concursului era despre personalizare, am învăţat despre cele câteva zeci de moduri de a prepara un Frappuccino pentru a se potrivi cu orice gust şi pretenţie. Este o băutură de vară (marcă înregistrată Starbucks) pe care o poţi savura cu 11-13 tipuri de sirop, cafea sau espresso, cu cofeină sau nu, cu lapte normal, gras sau cu lapte de soia (ultima fiţă), iar pe deasupra cu frişca făcută in house.

Când gusturile se diversifică de la o zi la alta, nu e de mirare efortul companiilor de a veni cu oferte din ce în ce mai personalizate. În plus, acest efort dă roade de vreme ce în timpul verii Frappuccino este responsabil de 30% din vânzările Starbucks.

Mi-a făcut plăcere să o revăd pe Camelia (care acum se ocupă de Starbucks Vitan), să rămânem la povești despre fantome pe terasă și să fi încercat vreo 6-7 variante de Frappuccino într-o seară oarecare și plăcută de iunie.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

2 thoughts on “Cum am învățat să fac Frappuccino

  1. anne-marie

    Nu cred că ai dat link la DEC pentru mocăială! Na cine nu cunoaște cuvântul ăsta? 🙂
    PS: recunoaște că te-am intrigat cu fantomele mele! Abia aștept Private Class pentru Cooking Carrot Pie! Să mă iei!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *