Concurs TAROM: “Cursa pentru mile”

0 Flares 0 Flares ×

Concursul organizat de TAROM se va desfăşura în perioada 19 decembrie 2012 – 18 martie 2013 şi va consta în accesarea aplicaţiei „Cursa pentru mile” de pe telefoanele mobile cu sistem Android şi IOS pentru a scana obiectivele turistice enumerate în harta destinaţiilor din pagina concursului.

Pentru fiecare 15 puncte acumulate prin vizitarea obiectivelor turistice din fiecare destinaţie proprie TAROM şi scanarea lor cu ajutorul aplicaţiei de concurs, participantul obţine o şansă de a caştiga mile Flying Blue.

În cadrul concursului se pot câştiga până la 10.000 de mile Flying Blue. Numărul total de mile Flying Blue acordate câştigătorilor este de 100.000 astfel: 10 premii lunare a câte 3000 de mile Flying Blue fiecare şi  premiul cel mare care constă în 10.000 de mile Flying Blue.

Câştigătorul premiului cel mare va fi extras la sfârşitul perioadei concursului, în data de 19 martie 2013.

Pentru mai multe informaţii consultaţi regulamenul concursului.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

3 thoughts on “Concurs TAROM: “Cursa pentru mile”

  1. Cristiana

    Salut!

    De la tine am aflat de acest concurs….si poate tot tu ma ajuti, pt ca vad ca cei de la Tarom nu imi raspund, nici pe facebook, nici la e-mailuri. Am bifat toate obiectivele dintr-un oras, insa in topul si la status imi apare ca am doar 14 puncte din 2 obiective. Ai cumva idee cui ma pot adresa sau ce pot face? Telefonul este conectat permanent la internet…update se face, asa ca nu stiu unde ar fi problema.

    Multumesc!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *