Concurs Summerdays: vara asta se poartă sport chic

0 Flares 0 Flares ×

Până acum câțiva ani mă situam în categoria – o puteți recunoaște ușor în rândul prietenilor – pe care îmi place să o numesc: “Hai că-mi pun ceva pe mine și cobor!” Dincolo de acest obicei, se află atitudinea acelor bărbați care se laudă cu cât de puțină atenție acordă vestimentației. Un obicei și o atitudine greșită, dacă mă întrebați pe mine, pentru că… nu te joci când vorba de haine.

Nu te joci pentru că trebuie să te simți bine în pielea ta, nu te joci pentru că trebuie să fii atent la ceea ce transmiți celor din jur. Contează și haina, contează și atitudinea.

Nu sunt în pas cu moda, dar încerc să fiu în pas cu modul cum mă simt și cu felul în care doresc să mă prezint celorlalți. De la o salopetă la un tricou polo poţi străbate toate stările de spirit şi toate imaginile posibile.

Pornesc această discuţie pentru că m-am implicat în Summerdays – un proiect de tendinţe vestimentare inițiat de clubul de cumpărături Fashion Days – care îşi propune să aleagă stilul vestimentar al acestei veri împreună cu nouă bloggeri și personalități media: Andreea IbackaRadu Valcan, Laura Cosoi, Cristina ChipuriciSimona TacheAlexandru Negrea, fetele de Absolutely Fabulous (Alina si Diana) și subsemnatul.

Stilul ales de mine – şi pe care vă invit să îl votaţi – este sport chic. Îl puteţi vedea exemplificat şi în pozele de mai jos care sunt rezultatul unei munci de câteva ore bune printre opţiuni de piese vestimentare şi posturi fotografice. Practic, stilul este o îmbinare reuşită între o ţinută clasică asortată cu elemente sport care se potriveşte perfect unei persoane active care a trecut dincolo de expresia a pune ceva pe tine.

Votul te înscrie automat la tragerea la sorţi pentru câştigarea unui voucher de 1.000 RON – o valiză de haine – ce poate fi folosit pe Fashion Days, iar dacă nu v-au convins pozele, filmuleţul de mai jos sigur poate vorbi mai bine în numele stilului sport chic:

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

5 thoughts on “Concurs Summerdays: vara asta se poartă sport chic

  1. vienela

    Gata. Te-am votat, dar regulamentul concursului nu prea imi da sanse la castig. Unde sa gasesc eu atatia prieteni sa ma voteze? Umblu la cersit de voturi pe FB, cum vad pe la altii?

    Reply
  2. Pingback: All White Everything (concurs Fashion Days) « Pyuric.ro

  3. Pingback: Picnic fashionist | Provinciala

  4. Pingback: Ședințele foto sunt treabă serioasă | Adrian Ciubotaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *