Concurez în Siemens Race – ediția a doua

9 Flares 9 Flares ×

Cinci echipe, zece bloggeri vor participa anul acesta în Siemens Race, o provocare care se întinde de-a lungul a 1500 de km, trecând prin 13 orașe din România, în perioada 10-16 mai. Este un concept de campanie interesant – cu care Siemens a făcut o figură frumoasă și anul trecut – în care bloggerii vor trebui să descopere tehnologiile de dezvoltare durabilă din România în urma unor indicii şi ale unor quizz-uri.

Participanţi: Alex MaziluRăzvan BaciuAndrei CrivăţMarius SescuCristina BazavanCristina ChipuriciDan DragomirRăzvan PascuAlex Negrea & Adrian Ciubotaru.

Echipele parcă au fost prea bine alese și deja se anunță o competiție acerbă. Fiecare echipă îşi va realiza propria strategie de promovare şi îşi va răsplati la final cei mai activi fani de pe durata cursei.

Întreg traseul va fi străbătut în căutare de indicii pe care le vom rezolva cu ajutorul comunităţii de pe Facebook. Avem deja un premiu consistent, am pregătit alături de Alex o reţetă imbatabilă şi vom comunica totul în mod relaxat.

———————
Siemens Race este un proiect Siemens Romania, realizat in colaborare cu agentia de Relatii Publice Pi2 PR. Prima editie a proiectului Siemens Race a fost premiată cu Silver Award for Excellence la Categoria ‘Comunicarea Proiectelor de Mediu’ în cadrul competiţiei Romanian PR Award din 2011.

9 Flares Twitter 0 Facebook 9 9 Flares ×

1 thought on “Concurez în Siemens Race – ediția a doua

  1. Pingback: Abia aştept să plec în Siemens Race | Adrian Ciubotaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *