Campus Party Europe: Plecăm la Madrid

0 Flares 0 Flares ×

În perioada 14 Aprilie – 18 Aprilie 2010, în Madrid are loc Campus Party Europe, cel mai mare eveniment tehnologic din lume, organizat de E3 Futura Association şi oferit de Ministerul Ştiinţei şi Inovaţiei din Spania. Scopul evenimentul este acela de a promova tehnologia în diferite forme, conferinţele şi workshopurile ce se vor desfăşura în cadrul ediţiei din acest an vizând inovaţia pe internet, ştiinţă (robotică, astronomie) şi creativitate digitală (bloguri, video, design, animaţie, fotografie).

La eveniment vor participa 800 de invitaţi din cele 27 de ţări membre ale Uniunii Europene, iar din România au fost invitați (din câte știu) Alexandru Negrea, Ina Taranu-Hofnar, Andrei Roșca, Ionuț Oprea și Bobby Voicu.

Vom fi cazați (we provide the tents) în complexul La Caja Mágica (The Magic Box), e un centru multifuncţional situat în parcul Lineal del Manzanares şi cuprinde trei stadioane şi multe săli de conferinţă şi diferite alte spaţii/ birouri. Pe scurt, e o construcţie gigantică şi futuristă dedicată evenimentelor mari.

Va fi prilej de inspirație, networking și turism, iar în plus voi ține un jurnal detaliat al celor patru zile petrecute în Madrid.
Dacă aveți recomandări de locuri sau oameni de vizitat (conaționali de treabă și nu numai) în Madrid, lasați un comentariu/ mail și facem să fie bine.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

4 thoughts on “Campus Party Europe: Plecăm la Madrid

  1. Elena Cîrîc

    Eu iti recomand sa observi oamenii si modul lor de viata, atmosefera de pe strada si naturaletea lucrurilor 🙂

    Daca ai timp, poti sa faci o vizita si pe la Reina Sofia, muzeul national de arta. ( acolo poti vedea si cat de bine pazit este cel mai faimos tablou al lui P. Picasso) Palatul Regal este si el foarte frumos. Si e musai sa iei masa in Chueca, cartierul homosexualilor. Pentru mine, asta a fost o experienta geniala.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *