Duminica-i o stare de spirit

0 Flares 0 Flares ×

Nu am fost atât de matinal ca neobositul Cabral și m-am trezit târziu cu o benefică febră musculară după maratonul de sâmbătă din Tara lui Andrei. Am plantat alături de Magda și Paul de mi-au ieșit bășici în palmă și am o stare de spirit bună pe care doresc să o prelungesc prin împărtășirea recomandărilor de mai jos:

Un grup de cercetători – un articol scris conform unor studii de Andrei Pleșu

Dacă ești interesat de soarta finanțărilor naționale pentru cultură? Dacă te preocupă soarta artiștilor și organizațiilor culturale independente, Coalitia Sectorului Cultural Independent te invită, luni 12 aprilie, la o conferință de presă – protest – dezbatere în Green Hours. [mai multe detalii]

What adults can learn from kids
– o conferință TED susținută magistral de un copil.

BlogTrip Timisoara, cine vine?
– revin excursiile cu bloggeri și concursurile atașate organizate de Bobby Voicu.

Art4Africa
este un proiect de care am aflat de la Nona Șerbănescu. Se întâmplă joi, 15 aprilie, de la ora 19.00, la Absintherie Sixtina din centrul istoric și vei primi artă pentru ajutorarea copiilor africani!

Îl admir mult
pe Wyclef Jean pentru spectacolele sale și pentru proiectele în care se implică. Am găsit o parte din concertul său ținut cu ocazia Premiilor Nobel din 2010 și nu mă mai satur să ascult și să privesc:

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

11 thoughts on “Duminica-i o stare de spirit

 1. Pingback: | Raza mea de soare

 2. gabi

  Adrian,
  se pare ca am probleme cu akismetul.
  Te rog marcheaza linkurile trimise de mine si care au intrat la spam, ca nefiind spamuri, poate isi revine akismetul. daca te deranjeaza linkurile mele, nu mai trimit 🙂
  O zi senina in continuare !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *