Abia aştept să plec în Siemens Race

36 Flares 36 Flares ×

În ultimele luni, am fost mai mult pe drumuri și așa mi-ar plăcea să fie toată primăvara și toată vara. Atât prin Europa, cât și prin România. Am avut o săptămâna de odihnă în care însă nu am avut deloc stare, mi-am făcut tot felul de planuri (de viitoare escapade și călătorii), însă până atunci abia am aștept Siemens Race.

Am mai povestit, dar reiau. Este o cursă în care zece bloggeri – cinci echipe – se vor întrece prin Romania pentru descoperirea soluțiilor de dezvoltare urbană sustenabilă. Totul se va întâmpla începând de joi, în perioada 10-16 mai, de-a lungul a 1.500 km străbătuți prin 12 oraşe: Craiova, Govora, Câmpulung, Braşov, Târgu Secuiesc, Bacău, Iaşi, Vaslui, Galaţi,  Ţăndărei, Constanţa şi Bucureşti.

În această vânătoare de comori prin toată ţara, fac echipă cu Alex NegreaRelaxaţii este numele echipei – şi vom avea nevoie de susţinerea cititorilor şi prietenilor de pe Facebook pentru rezolvarea unor quizz-uri din cadrul competiţiei. Este destul de simplu: vom pune nişte întrebări pe conturile noastre de Facebook, iar răspunsurile se pot găsi rapid pe www.siemens.ro și pe blogul www.hitechpedia.ro.

Vestea bună este că ajutorul primit nu va rămâne nerecompensat. La finalul competiţiei, cel mai activ prieten va primi o bicicletă Hervis Sports, model MTB X-Fact Extreme Comp.

Toată aventura va fi acoperită de poze şi  filmuleţe atât de la mine, cât şi de la Alex şi nu exagerez deloc când spun că vor fi surprize.

Despre ceilalţi concurenţi nu prea am cuvinte de laudă. Pentru a da doar câteva exemple, fetele – în mod pripit – se văd deja câştigătoare, iar Răzvan se gândeşte să joace murdar pentru că, pur şi simplu, alte şanse nu există:)
Noi – după cum o spune şi numele echipei – avem acea relaxare pe care doar campionii şi-o permit şi sperăm ca acest lucru să se vadă pe durata întregii curse.

36 Flares Twitter 0 Facebook 36 36 Flares ×

5 thoughts on “Abia aştept să plec în Siemens Race

  1. Orin

    Avînd în vedere că nu sîntem prieteni pe Facebook şi că ai atins limita maximă :), ai un nou subscriber. Sînt curioasă în privinţa soluţiilor pentru dezvoltare urbană sustenabilă, dezamăgită că nu aveţi şi Sibiul pe listă!

    Reply
  2. Pingback: Sustine-ma in cadrul Siemens Race 2012! « Pyuric.ro

  3. Pingback: Cum ne-am întrecut prin toată ţara în Siemens Race | Adrian Ciubotaru

  4. Pingback: Pentru că ne ținem de cuvânt | Adrian Ciubotaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *