Școala de Bani

1 Flares 1 Flares ×

scoaladebani
Am auzit de Școala de Bani anul trecut prin intermediul mai multor bloguri și mi-a amintit de The Apprentice sau de lecturile din Robert Kiyosaki (am citit de câteva ori Tată bogat, tată sărac și parcă tot nu mi-e suficient).

Una din lecțiile învățate atunci din cărțile lui Kiyosaki a fost adevărul crud (în care m-am regăsit din plin) că cei care au bani puțini sunt cei mai risipitori. Sau cum banii din buzunar pot să-ți aducă alți bani sau pot să-ți consume tot felul de resurse (timp, bani, tot felul de bunuri).
Credeți-mă, de când sunt freelancer nevoia de-a-mi chibzui banii a devenit și mai presantă!

Școala de Bani sub deviza Înveți și câștigi este un proiect de educație financiară susținut de BCR care își propune – destul de inspirat, ținând cont de vremurile tulburi pe care le trăim – prin intermediul unor cursuri, laboratoare, concursuri și dezbateri să ne învețe ne descurcăm mai bine cu banii pe care îi avem sau (în cazul multora) cu banii pe care nu-i avem.

În cadrul concursului de anul acesta – în care m-am înscris și unde te invit și pe tine să te înscrii – pe lângă cursurile aferente și premiile deloc de neglijat – unul din lucrurile învățate poate fi acela că educația financiară este o valoare care merită a fi însușită indiferent de venituri, vârstă sau jobul pe care îl avem la momentul actual.
Programul concursului este afișat aici, iar regulamentul poate fi consultat aici. Totul în cadrul unui program prezentat aici.

Pentru a fi la curent cu detaliile cursurilor și ale concursului îți recomand să urmărești Școala de Bani și în celelalte medii disponibile: Twitter | Facebook | Youtube.

Au mai scris despre campanie: Bobby Voicu, Chinezu și Cristian Manafu.

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 1 Flares ×

8 thoughts on “Școala de Bani

  1. Pingback: No bun, hai să facem niște bani și să ne distrăm în timpul ăsta | Chinezu

  2. Geanina

    Interesant proiectul! Cred ca acesta e al 2-lea an pentru Scoala de Bani, daca bine tin minte.
    Vom fi colegi la Scoala de Bani 🙂

    Reply
  3. Pingback: Un scurt exerciţiu cu o plecare în Asia şi nişte bani la îndemână | Adrian Ciubotaru

  4. Pingback: Să dăm amfiteatrului un nume: şi blondele gândesc! | ŞI BLONDELE GÂNDESC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *