Women On Web

0 Flares 0 Flares ×

Mi-a plăcut ideea unui eveniment dedicat femeilor active în social media şi mi-a plăcut cum Cristian Manafu a explicat – într-un interviu pentru dazzle.ro – de ce Women On Web trebuie să existe:

Ma uit constant la ce se intampla afara, in special in US, in social media si evenimente. Acolo se vorbeste deja foarte mult despre universul feminin din social media. Sunt tot felul de conferinte si exista nume importante care reusesc asemenea barbatilor sa seteze trenduri si sa vina cu idei noi. Am observat totodata o implicare foarte puternica a femeilor din Romania in social media, lucru aratat si de diverse studii din care reiese faptul ca sunt mai multe femei online decat barbati.

Totodata sunt multe evenimente offline care au ca motor femeile. Ele se implica mult mai mult si sunt deschise la idei noi. Spun asta din experientele avute la alte evenimente.

Primul meu obiectiv a fost sa le strang intr-un singur loc pe cele mai active femei din social media, sa ofer un mediu pentru networking si schimb de idei. Dar dupa ce am intrat in legatura cu ele vorbindu-le despre eveniment, am realizat ca posibilitatile de dezvoltare a conceptului sunt nelimitate.

Women On Web – 14 octombrie, Hotel Radisson este organizat de Evensys si Activia (Danone) va cuprinde 3 sesiuni de prezentări şi se va încheia cu o cină pentru invitati. Între vorbitorii evenimentului se numără Cristina Bazavan (Editor-In-Chief, Tabu), Dragoş Bucurenci (Activist, MaiMultVerde), Sandra Pralong (Civil society activist), Bogdana Butnar (Director of New Stuff, Headvertising), Bobby Voicu (Online Entrepreneur & Blogger), Cori Gramescu (General Manager, LadyFit Gym), Cristina Chipurici (Project Manager, Monden.info) si Andrei Roşca (Founder, Pawnee).

Prezentările vor fi transmise live online cu sprijinul Radio Lynx.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

2 thoughts on “Women On Web

  1. Pingback: Women On Web 2011 | Adrian Ciubotaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *