Vorbe grele – diseara pe Antena 2

0 Flares 0 Flares ×

In momentele de maxima pierdere, in momentele cand pamantul iti fuge de sub picioare, in momentul cand tot universul pare ca s-a intors impotriva ta, mintea umana totusi reuseste sa creeze iluzia coerentei. Iluzie care de mult ori imi creaza impresia optimista ca nu suntem setati pentru absurdul total al existentei noastre. Inventam sensuri la fel de natural cum cainele latra si privighetoarea canta. Inteligenta nu este istetimea existentialista a vietii lipsite de sens, ci puterea spiritului uman de-a-si inventa propriul sens.

Expresia “greutatile vietii” este una hermeneutica, este o provocare a capacitatii umane de interpretare la fel cum viata (mereu am o jena cand folosesc acest cuvant intr-un cadru enuntiativ-aforistic) imi pare uneori a fi o simpla si fermecatoare provocare emotionala.

Daca o mana intinsa nu primeste strangerea altei maini, ce se intampla?

Randurile banale de mai sus nu fac altceva decat sa introduca incidental stirea istorica a unei aparitii tv: Bobby Voicu si Adrian Ciubotaru invitati de Victor Ciutacu la o discutie ce sper ca va crea un precedent interesant. Daca aveti idei si propuneri sau subiecte ce merita a fi atinse, va rog impartasiti-le.

vg-copy.jpg

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

13 thoughts on “Vorbe grele – diseara pe Antena 2

 1. Adrian

  Bravo!

  Fara haine- dungi, cu machiaj, neaparat.
  Exprimari scurte si fara subordonate sau digresiuni inutile.
  Atentie la capcane. (Ciutacu-i… Ciutacu)
  Fa o lista cu ce vrei TU sa scoti in evidenta, acolo discuta cu Bobby in prealabil si aflati care e intentia lui Ciutacu.
  Nu filozofa, nu da sentinte, nu baga fraze cu “noi bloggerii…”, nu face greselile care s-au facut la “Bloggeri versus”

  Reply
 2. Adrian Ciubotaru Post author

  bai, va multumesc pentru indicatiile scenice (fara camasa in dungi, nu gesticula etc) si tin sa spun ca m-au uns la suflet laudele si aprecierile referitoare la cum am aparut si cum ne-am sustinut punctele de vedere.

  Gramo, abia astept:)

  Andrei, vorba lui Adrian de mai sus, Ciutacu e Ciutacu. A fost sau n-a fost suparat, a tinut sau nu de incisivitatea lui obisnuita? Draci, nu stiu… El oricum ramane un tip fain care a avut tupeul sa faca un talk show cu si despre bloggeri.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *