Skyfall – ciudatul James Bond

5 Flares 5 Flares ×

Skyfall este un film ciudat. Te bagă direct într-o scenă de acțiune pentru ca apoi ritmul să încetinească și să devină chiar melancolic. Ultimul James Bond te face să te îndoiești de el. Îl simți vulnerabil, i se tot amintește că vremea lui a trecut, îl vezi nebărbierit și sorbind o bere Heineken.

Fără prea multe gadgeturi, fără mașini scumpe (de dragul vremurilor trecute, apare episodic un DB5), Skyfall este o încercare de a menține o tradiție până în punctul de a pierde orice grandoare.

O bila albă pentru performanța lui Javier Bardem care a conturat o oarecare profunzime pentru un personajul negativ care apare dintre fantomele trecutului. Toată afacerea este o poveste britanică, fără amenințări externe și fără mari mize geostrategice.

Am plecat de la film cu sentimente amestecate. Nu mi-a plăcut, dar parcă n-a fost atât de rău. Nu a fost pierdere de vreme, dar aveam alte așteptări.

Alte păreri: Cristian Manafu, Cristi Serb.

sursă foto

5 Flares Twitter 0 Facebook 5 5 Flares ×

3 thoughts on “Skyfall – ciudatul James Bond

  1. Mihai Enache

    mie mi-a placut foare mult skyfall..l-am vazut saptamana trecuta vineri la cinema baneasa si am ramas sursin sa vad ca salile erau pline abia gaseai bilet…:)filmul este bun mult mai bun decat celelalte filme dins eria bond

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *