Se spune că femeia…

0 Flares 0 Flares ×

Provocat de Marie Jeanne, am scris un articol despre femei pentru hotcity.rosite de cultură urbană feminină:

Se spune ca cea mai buna metoda sa agati femei se intampla atunci cand ai altceva mai bun de facut decat sa agati femei. Cu alte cuvinte, vezi-ti de treaba, vezi-ti de visurile si idealurile tale, iar pe parcurs se vor intampla si femei. Se spune ca femeile sunt destepte si te simt.

Te simt cand esti fals, te simt ca le vrajesti, te simt cand o dai de gard, te simti cand le minti. Ce nu se spune este insa faptul ca femeile aleg minciunile si vrajelile in care doresc le creada. Femeile aleg scenariile de seductie pe care le doresc sa le traiasca. Se spun multe lucruri despre femei, exista o literatura intreaga, exista o mitologie intreaga si sunt convins ca mult cred ca exista o religie intreaga, insa eu vreau sa punctez aici doar cateva idei. Femeia este un instrument social de marketing.

Citeşte articolul întreg.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

8 thoughts on “Se spune că femeia…

 1. Dia

  dacă femeia e cel mai inteligent acesoriu al unui barbat (şi aşa e :)), bărbatul e cel mai seducător accesoriu al unei femei. Întotdeauna o femei cu un bărbat lângă ea e mai atrăgătoare şi mai incitantă decât o femei singură. Nu ştiu exact de ce, dar am senzaţia că are legătură cu instinctul competitiv, foarte dezvoltat la (unii) bărbaţi.

  Reply
 2. bubulina_color

  “Ce nu se spune este insa faptul ca femeile aleg minciunile si vrajelile in care doresc le creada” nope, gresit, nu doresc sa creada, iti lasa doar impresia asta. dar nici asta nu se spune nicaieri.

  Reply
 3. Adrian Ciubotaru Post author

  adrian popa, s-a notat

  adriana, da

  Dia, instinctul competitiv este dezvoltat de zeci de mii de ani la bărbaţi. Concurăm la vânătoare, la război, la impresionat femei, la perpetuarea genelor:)

  bubulina, perception is reality

  Reply
 4. Ghiveci

  E un ghiveci de teorie si marketing, combinate cu preconceptiile mainstream despre femei. Intri intr-un taram despre care ai habar doar la nivel superficial, ai citit 2-3 articole si carti, si acum ai impresia ca stii tot ce trebuie despre femei, seductie, evolutie etc.

  Pentru cine ai scris asta, pentru femei? Vinzi rosii gradinarului.

  Reply
 5. Ariana

  @Ghiveci – mie imi plac rosiile lui Adrian. O perspectiva realista mai rar intalnita. Poate din cauza asta sunt unele deranjate de idee.
  Felicitari Adrian, chiar mi-a placut felul tau de a gandi la rece. Altceva pe langa poezia cu care eram obisnuite.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *