Scurt

0 Flares 0 Flares ×

M-a onorat si parca m-a responsabilizat mai mult nominalizarea personala a lui Radu ce m-a trecut printre blogurile culturale bune. Apreciez RoblogFest (initiativa laudabila a lui Dragos Novac), insa nu e de mine toata treaba aia. Eu ma chinui din ce in ce mai mult sa redevin Adrian Ciubotaru in loc de sunhunter. Astfel un concurs pentru bloguri o e chestie ce-o apreciez pentru altii, iar nu pentru mine.
Mi-a fost imposibil sa trec pe langa cazul Gramos pornind de la acel articol furibund (comandat de cineva?) din Gandul (de altminteri, o fituica oarecare). Dincolo de tot scandalul mediatic regretabil (mai ales pentru gramo-girl), nu mi se pare corect sa folosesti site-ul institutiei de invatamant la care lucrezi pentru a face trimitere/a pune link catre blogul tau personal/colectiv. Dincolo de stima ce i-o port, cred ca clivajul intre identitatile asumate (cea de profesor si cea de blogger in cadrul unui blog colectiv) duce la consecinte nedorite. Pe de alta parte, mi-e ciuda ori de cate ori oamenii pe care ii admir (pe cei doi Gramos ii admir si-i invidiez, el mi se pare destul de antipatic) lasa in urma gesturi vulnerabile prin care pot fi atacati in cadrul unor politici editoriale neinspirate.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

8 thoughts on “Scurt

 1. Tony

  Il strangi in brate apoi ii dai o palma,il feiciti apoi ii tragi un sut in fund, spunand ca vremea nefavorabila inspira politicile editoriale negativ fiind puse la cale de grupuri de interese care ii doresc tot binele dintr-o punga ce urmeaza a fi rumenita. Bravo domnule ! Pentrant fara efect, ca o picatura de apa pura in ocean . Bre ori e alba ori e neagra? Solicit raspuns. Ori esti cu el, ori esti cu aia, ori esti impotriva noastra 😀

  Reply
 2. CJ

  Tony, mi se pare foarte clar exprimat punctul de vedere. De altfel, mă indentific cu el. Nici eu nu am o simpatie personală pentru Gramo, care nu are nimic de-a face cu admiraţia şi nici cu ce crezi că e corect/incorect în “cazul Gramo”.

  Reply
 3. Tony

  @ CJ
  “Nici eu nu am o simpatie personală pentru Gramo, care nu are nimic de-a face cu admiraţia şi nici cu ce crezi că e corect/incorect în “cazul Gramo”. ” , in spatele acestei fraze se ascund multe lipsuri .
  Era un banc sec, “ai bilet de tren? Raspuns: nu prea “

  Reply
 4. Tony

  @CJ

  Punctul de vedere e usor de inteles , caci si autorul face in asa fel sa inteleaga tot omul, insa intr-o discutie anterioara l-am rugat sa fie mai radical, pentru ca nu se sfieste sa zica pula si alte cuvinte din categoria asta, insa cand vine vremea sa fie clar in idei (de ex. cum e postul acesta), incearca sa impace varza, capra, lupul si vanatorul.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *