Reprimarea mişcării yoga în anii ’80

0 Flares 0 Flares ×

reprimareamiscariiyogainanii80-3185Cafeneaua critică, ediţia a 17-a
Miercuri 20 mai 2009, orele 19.00-21.00
Club A

A şaptesprezecea întîlnire a proiectului de dezbateri culturale Cafeneaua critică* va avea temă: Reprimarea mişcării yoga în anii a ’80.
Invitat: Gabriel Andreescu**.
Amfitrion: Ion Bogdan Lefter.

* Cafeneaua critică este un proiect de dezbateri culturale iniţiat în prima parte a anilor 1990 de către Ion Bogdan Lefter la Facultatea de Litere a Universităţii Bucureşti. Seria a doua-a a Cafenelei critice a fost inaugurată în noiembrie 2008, la noul club TSC de la Casa studenţilor din Bucureşti. De la ediţia a 6-a, Cafeneaua critică se desfăşoară la Club A.

** Reprimarea mişcării yoga în anii ’80 (Editura Polirom, 2009) este cea mai recentă carte publicată de Gabriel Andreescu, disident anticomunist înainte de 1989, devenit după 1990 unul dintre cei mai importanţi intelectuali publici români, militant şi expert în domenii precum drepturile omului şi ale minorităţilor etnice, autor a numeroase cărţi, profesor la Facultatea de Ştiinţe Politice a Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA).

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

4 thoughts on “Reprimarea mişcării yoga în anii ’80

  1. Pingback: Ratarea unui dialog at Adrian Ciubotaru

  2. andreea707

    buna ! te rog spun-mi si mie de unde pot cumpara cartea, ma intereseaza ffffff mult. am fost la foarte multe librarii si nu o au, iar la editura nici atat. daca m-ai putea ajuta cu aceasta informatie, mi-ai fi de un real folos.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *