Raoul: spectacol de teatru oniric la TNB

0 Flares 0 Flares ×

Am fost acum două săptămâni la Nottara (piesă bună, distribuţie banală, reprezentaţie slabă) şi mi-am promis că nu mă voi duce în veci la teatru fără să caut înainte recomandări şi fără să citesc câteva cronici. Mersul la teatru nu este atât de comun ca mersul la cinema şi experienţa în sine merită cu atât mai mult preţuită şi aleasă în mod inspirat.

Vreau să vă recomand un spectacol la care nu concep să nu merg, despre care am citit numai lucruri bune şi care este o premieră atât pentru scena TNB, cât şi pentru promovarea lui prin intermediul blogurilor.

Raoul este un spectacol care îmbină muzica de cameră cu iluzionismul, dansul, pantomima si teatrul, va avea trei reprezentatii pe scena Teatrului National Bucuresti, pe 29-30.04 si 01.05, începând cu ora 20 şi este creaţia lui , un regizor francez cunoscut drept “copilul minune al spectacolului total”.

Considerat inventatorul teatrului oniric, James Thiérrée – crescut în inima spectacolelor de circ – este actor, regizor, dansator si acrobat. A câştigat patru premii Molières în 2006 şi a avut reprezentaţii pe marile scene ale lumii.

Raoul este cea mai recentă creație a sa, a avut parte de cronici bune şi este adus la Bucureşti de Ambasada Franţei şi Institutul Francez din Bucureşti în parteneriat cu Orange România şi Samsung Mobile.

 

Frumos și tulburător precum confesiunea unui om singur în inima vieții. – Le Monde

Singur pe scenă, James Thierrée ține sala cu sufletul la gură prin vechea magie a spectacolului complet. – Le Figaro

Biletele la spectacol se vând la patru categorii de preț, 33, 55, 88 si 110 RON. Biletele sunt puse în vânzare în magazinele Orange şi în rețeaua Eventim, cât și la casieria TNB.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

2 thoughts on “Raoul: spectacol de teatru oniric la TNB

  1. tase

    raoul este spectacol si experiment… spectacol total din punct de vedere artistic> exprimarea este nonverbala dar transmite publicului trairile unicului erou uman de pe scena. un experiment in care actorul mut stabileste un limbaj comun cu publicul prin dans si pantomima. eroul depaseste granita unidimensionala a spatiului propriu de siguranta si comfort si zboara liber intr-un spatiu multidimensional limitat doar de imaginatia spectatorului…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *