Protestul prin lectura de la TVR

0 Flares 0 Flares ×

Protestul prin lectura propus de Luciat a fost cea mai frumoasa initiativa civica la care am participat. Candoarea tinerilor adunati pe acele borduri cu cartile in mana mi-au confirmat inca o data (caci toti avem nevoie de confirmari!) ca lucrurile nu merg cu necesitate intr-o directie gresita. Cum a spus si Mircea Cartarescu prezent printre protestatari, dincolo de eficienta manifestatiei, ramane spiritul si entuziasmul care au facut toate acestea posibile.

Am gasit cateva articole despre seara de ieri la Cezar Paul-Badescu, la Merlin, la Jen (care a facut si o lista cu cartile citite acolo) am vazut cateva poze bune la Alex Mihaileanu. Update: am gasit si articolul Siminei Mistreanu.

Am prins un fragment din interviul semiformal pe care Mircea Cartarescu l-a dat aseara:

Si, in exclusivitate pentru www.adrianciubotaru.ro, l-am prins pe George Pruteanu cu cateva intrebari despre protest, despre emisiunea de cultura pe care a avut-o si despre pruteanu.ro:

Ii multumesc lui Costin si Alinei pentru sprijinul jurnalistic acordat si as dori sa inchei cu o intrebare pentru istoria literaturii: pe Luciat a recunoscut-o cineva?

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

9 thoughts on “Protestul prin lectura de la TVR

 1. Pingback: Protest la TVR « Lucruri făcute să ne enerveze

 2. Pingback: eCostin.com » Blog Archive » “Lumea citeÅŸte” la TVR!

 3. Artistu'

  Frumoasa initiativa ! Imi pare rau ca nu am putut ajunge si eu, dar sper ca daca macar in mintea celor care pot face ceva, la nivel administrativ, nu se va schimba nimik, pentru ca sunt prea obtuzi in gandire, macar poate se va schimba ceva in mintea a unei categorii mici , care va putea fi nucleul unei “schimbari”.
  P.S. Io sunt optimist ca intotdeauna !
  😉

  Reply
 4. Pingback: “Asaltul mut” asupra Televiziunii publice » cristealizari

 5. Pingback: Ipocrizia Televiziunii Publice « Asociatia Consumatorilor de Media

 6. Pingback: Frumoasa seara « horea mihai badau

 7. Pingback: Chestia la care ne pare rau ca n-am fost :( « Gramo’s World

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *