Precizari

0 Flares 0 Flares ×

relax.jpg

Am sters ultimele trei posturi contradictorii cu imaginea blogului meu: filmuletul cu piticu, filmuletul lui arhi si postul despre mutarea lui Greger. Le-am sters la presiunea morala a unor cititori (si nu cred ca sunt singurii) a caror asteptari sunt la antipodul posturilor sterse.
Imi asum prostelile si neseriozitatile mele, insa probabil umorul meu genial isi va gasi debusee prin alte locuri decat aici. Cei care intrasera pentru prima data aici, n-au inteles nimic, iar ceilalti au fost dezorientati (de asemenea, neintelegand mare lucru).

Apropo de acest lucru, discutam cu Radu despre iluzia de-a pacali karma cu un simplu Delete, despre incercarea de-a mitui retrospectiv gesturile trecute prin modalitati artificiale. In concluzie, in dezastrul campaniei imaginii mele publice mi-am recunoscut greseala si-am retras produsele de pe piata. Pana la noile produse, va urez toate cele bune si va multumesc c-ati fost alaturi de mine, chiar si atunci cand ati ras cu lacrimi.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

5 thoughts on “Precizari

 1. jez

  mda, nu stiu…
  dintr-un impuls de iubire fata de propria imagine in week-end mi-am sters si eu toate postarile de pe blog.
  ieri am mai produs un text pe care probabil il voi arunca in nefiinta cu proxima ocazie.

  evident ca in momentul 1 dupa ce l-am corectat pe m am navalit pe dexonline ca sa imi verific stupiditatea. am vrut sa te rog sa stergi ce am scris. apoi am vrut sa recunosc ca am mancat mult dintr-un produs rau mirositor, apoi am zis, nu, hai sa vedem reactia lui m, si hai sa las o marturie a nimicniciei in care ma scald 🙂

  deci, da, am simtit un vant de vacanta si de subiecte lejere, de vara, dar…e istoria ta, nu trebuie sters nimic.
  parerea mea.

  insa eu voi continua sa imi sterg textele oridecateori ma vor dezgusta. ma intreb insa de ce dracu le mai scriu….

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.