[P] foodpanda.ro

0 Flares 0 Flares ×

foodpanda.ro. Am auzit de ei săptămânile trecute. Într-o zi, din nimic, am căutat să comand de pe net ceva de mâncare, am dat un search şi se aflau printre rezultatele de pe prima pagină.

Zic “din nimic” pentru că, de obicei, nu comand mâncare de pe net. Sau, mai bine spus, nu mai comand. O făceam cândva (pizza sau mâncare chinezească), dar apoi s-a schimbat ceva  (probabil am mult timp liber) şi n-am mai comandat.

Într-o zi, plictis, nostalgie, comoditate, hai să comandăm ceva, am ajuns pe foodpanda.ro. Practic, este un serviciu online prin care poţi comanda mâncare de la mai multe – “o mare varietate de” – restaurante. Tastezi adresa, vezi restaurantele disponibile şi alegi.

fp

E atât de simplu încât totul a căpătat o banalitate din domeniul funcţionalităţii. Informaţii despre orele disponibile, comanda minimă, click, mergi la meniu şi alegi.

Confirmare prin mail și prin SMS, promoţii, pagină de Facebook, FAQ, recenzii ale celor care au mai comandat, aplicație pe telefon. Mă rog, tot tacâmul deja obișnuit.

Prezenți în peste 30 de țări, la noi, serviciile lor sunt disponibile – deocamdată – în București, Cluj și Timișoara. Pentru cei care – dintr-un motiv sau altul, în mod regulat sau din când în când – doresc să comande mâncare online dintr-un singur loc.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *