No YM!

0 Flares 0 Flares ×

Am scos adresa de YM! din pagina de profil. Într-un final, am realizat că este un slab instrument de filtrare a accesibilităţii mele. În ultimele luni s-au aglomerat add-urile de la persoane care intră în casă, se aşează pe fotoliu şi tac. Sau vorbesc chestii irelevante.

M-am săturat de îmi place blogul tău, te urmăresc de multă vreme, ţine-o tot aşa.

Scrie în mail, voi răspunde doar dacă ai ştiut bine să-ţi vinzi povestea. Primesc săptămânal cereri, dorinţe de promovare, consolări şi lamentări.
Nu dau sfaturi şi nu sunt guru. Uneori prezenţa mea este mai concretă în textele mele decât în vorbele şi acţiunile mele.
Uneori scriu motivaţional, alteori nu.

Sunt puţin ofticat, căci am realizat – niciodată nu-i prea târziu, nu-i aşa? – ca am pierdut destul timp disipându-mă în micro-comunicări de duzină.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

14 thoughts on “No YM!

 1. gicuta

  îmi place blogul tău, te urmăresc de multă vreme, ţine-o tot aşa !!!
  :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

  Reply
 2. Alexandru Ilie

  La aceeasi concluzie am ajuns si eu; de cele mai multe ori, email-ul este mai eficient. Sunt foarte putini cei care sunt cu adevarat buni interlocutori pentru YM.

  YM merge pentru conferinte.

  Reply
 3. ddunia

  A circulat o leapsa printre duduile cu blog, blogul tau e fabulos”, daca era valabil si pentru domnisori, exista o mare probabilitate sa te fi nominalizat.
  Rau faceam, domnul meu, rau faceam…:))

  Reply
 4. cristina

  mai trist este atunci cand realizezi ca trebuie sa iti schimbi id-ul de mesager, sau macar sa devii invizibil pentru o perioada considerabila de timp fiindca te-ai saturat de comunicatii sterile in care sfarsesti prin a nu transmite nimic, inceputuri de discutii care nu se deruleaza pana la ultimul gand si care ajung sa te intrerupa din alte activitati sau sa se sfarseasca printr-o socializare falsa.
  pana la urma, prietenii trebuie scosi la bere, nu bombardati cu siruri de pachete pe internet – mesagerul ar trebui sa existe doar ca unealta care sa faciliteze aceste adunari, iar lista revizuita pe masura ce cineva nu mai corespunde cu codul comunicarii tale actuale, sau cu asteptarile tale intelectuale, ca sa economisesti timp, pe care poti sa-l valorifici mai bine. i agree.

  Reply
 5. cristina

  ah, si in ultima vreme, fie mi-am schimbat eu ochelarii si ii folosesc pe cei critici, fie twitterul chiar a ajuns un pseudo-irc, dar asta cred este o ecuatie in care intra si calitatea oamenilor pe care ii urmaresc.
  o sa incep sa ma debarc din ei, ceea ce s-ar putea sa fie less time-consuming, decat lectura zilnica a pagini intregi de updaturi neinteresante.

  Reply
 6. Ariana

  Suferiti de celebritate cumva? Incercati sa va intoarceti catre sine din cand in cand, s-ar putea sa descoperiti lucruri interesante si mai greu de acceptat.
  Conversatiile irelevante se poarta cu alte specii, nu cu oamenii:)) Toti au ceva de oferit, atata timp cat recunosti ca nu stii destule. Dar poate crezi ca stii destule si mori de plictiseala cand altul mai “anemic” indrazneste sa deschida gura. Ce sacrilegiu domle’! Bine ca sunteti numai oameni, pentru ca numai ei ametesc cand privesc la cei de jos.
  Ave si socializare autentica!:)

  Reply
 7. Alladin

  Hai sa-ti spun un secret: puteai sa scoti adresa de YM! din pagina de profil ceva mai discret…
  La un asemenea post se potriveste un “ţine-o tot aşa”; dar ma abtin… 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *