Independenta Kosovo creeaza tensiuni in Moinesti

0 Flares 0 Flares ×

In dupa-amiaza serii zilei din dimineata noptii de 16 februarie in urma unor discutii civice pe tema iminentei (atunci) independente a provinciei Kosovo, cativa tineri din Moinesti – un municipiu oarecare unde mai multe spirite inalte au vazut lumina zilei la maternitatea din orasul vecin, de fapt – astfel, pe scurt, sa fim cat mai concisi pentru a nu inoportuna cu tot felul de fraze intortochiate si elemente de stil transmiterea acestei stiri devastatoare, asadar, cativa soareci de biblioteca si-au purtat metodele retorice de persuasiune la un nivel specific dezvoltarii urbane din ultimii ani. Ce s-a intamplat (atat in bar, cat pe terasa) puteti vedea mai jos:

via moinestionline.ro

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

16 thoughts on “Independenta Kosovo creeaza tensiuni in Moinesti

 1. emil

  S-au batut pe principii filozofice profunde, greu de inteles, a caror exprimare in limba romana actuala suna cam asa: “Tu stii cine-s eu, bai, tu’tzi mortii ma-ti-i, iti rup capu’, sa moara mama !” Sancta simplicitas!

  Reply
 2. Ovidiu P

  dragutza bataie ! de fapt haioasa…greu de inteles ce principiu filosofic a stat la baza elaborarii ei ! barmanul a luptat eroic si a invins…teama… . Pentru ca pe ceilalti i-a invins bautura !

  Reply
 3. gygyk

  1. niciodata nu am putut intelege un aspect destul de bizar…nascut in comanesti da` cu domiciliul in moinesti…si cand acest lucru apare in aproape 98 % din situatii , deja iti pui mari semne de intrebare…
  2. nu pare a fi o bataie fizica , ci mai mult o bataie de idei…sa fie oare vesnica neintelegere dintre materialism si idialism,comunism vs capitalism, crestin – ateu???
  3 u esti cel din spatele camerii??…asa ca ,un fin observator ce esti….:P

  Reply
 4. Adrian Ciubotaru Post author

  ada, ti se rupe inima dupa masa aia, nu-i asa?:)

  emil, apreciez munca pe care o depuneti voi acolo

  Ovidiu, bataia este retorica purtata de alte arme parca…

  gygyk, hai ca esti nostim/ă 🙂

  Reply
 5. gygyk

  nostim*…asta ptr a nu da nastere la vise…desi ,cred, ca data viitoare cand mergi la viena ar fi f@in sa fie in 2 (u & ea)…ar iesi niste poze cu adevarat artistice… 😛

  Reply
 6. emil

  Darius: mi-am dat seama, uita-te cum am incheiat comentariul… si totusi merita sa vezi spinarea barmanului 🙂

  Adrian: multumesc, mi-ar placea sa pot face mai mult dar sunt cam singur…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *