Hai sa vorbim despre penis

0 Flares 0 Flares ×

Penisul este o interfata de comunicare cu lumea.
Penisul este o sursa de creativitate.
Penisul este un brand.
Penisul este un statut.
Penisul este un vis frumos.
Penisul este un cosmar.
Penisul este un cuvant urat. (Pula suna mai bine, este de genul feminin si denota mai mult dinamism in comparatie cu penisul suna a ceva static, rigid si natang.) Penisul are o raza lingvisticade acoperire enorm de mica in comparatie cu pula. In timp ce penisul demitizeaza un organ, pula il umple de mitologie.
Penisul este un corp politic.
Penisul este o memorie afectiva.
Penisul este o sursa de angoasa.
Penisul este ca un manual de anatomie ce nu-l citeste nimeni.
Penisul este o problema sociala.

Astfel, ce este penisul? 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

16 thoughts on “Hai sa vorbim despre penis

 1. Monnica

  Nu stiu o definitie exacta a penisului, dar va pot face o descriere a lui: are o terminatie inutila, numita barbat!

  Reply
 2. eva

  Ce reactii puternice a starnit tema aceasta! He-he! Plutesc frustrarile si intrebarile in aer?!

  Cred ca noi incarcam cuvintele cu semnificatii, energie, le asociem imagini. Interesanta punerea face to face a celor doi termeni – penis si pula. Cred ca avantajul folosirii celui de al doilea este ca poarta acea incarcatura de interzis, de tabu, de voluptate transformata, din nestiinta, in vulgaritate, de cautare a sexualitatii, de nepermis – pe care nu noi i-am dat-o, ci societatea in care traim. Noi doar am preluat termenul, ni l-am insusit, cumva, mai mult sau mai putin constient, cu tot cu incarcatura lui. E un termen incarcat, care poate incita si excita prin simpla rostire sau la simplul gand, care trezeste emotii mai vechi, amintiri mai mult sau mai putin vii, dar si respingere datorata folosirii lui in injuraturi, cu sens peiorativ sau intr-o lumina obscura, ciudata, pus in categoria lucrurilor “rusinoase”, umilitoare. Hai sa facem un experiment. Rosteste “pula” si vezi ce-ti vine in minte si ce simti. Si rosteste si “penis” si vezi ce se intampla.

  Avantajul de a folosi cuvantul penis este, in primul rand, acela ca ii poti asocia orice vrei – pentru ca nu i-ai asociat deja mare lucru pana la acest moment. Cuvantul e “deschis”, asocierile asteapta sa fie facute. Daca ai o conceptie proprie asupra sexualitatii, acest termen sau oricare altul pe care il alegi poate fi folosit pentru a crea atmosfera, pentru a-ti sustine pornirile, a materializa gandurile si anumite cautari. Pe cand cel de pula, mult mai plin de forta datorita incarcaturii de care vorbeam, nu te duce prea departe…

  Si inca ceva. Exista femei care vad in barbati o pula, sau, mai elegant spus, un purtator de penis. “Lumea e reprezentarea mea”, spunea cineva demult – ce vezi in acel om, cum il percepi pe celalalt se reflecta direct in viata ta. Daca vrei sa vezi doar o pula si nu un barbat sau daca te simti mai mult o pula decat un barbat, e naspa… pentru ca asta devii. 🙂 Cred ca numai daca vei cauta si dezvolta noi valente, modul in care percepi sexualitatea se va schimba fundamental. In primulrand, in avantajul tau.

  Reply
 3. Tony

  Ideea de blog … surprinzatoare wow jurnal on line .. ai senzatia ca acest text atrage prin consistenta lui, prin categoria inspiratie, da draga Ady atrage, poate pe altii…

  Reply
 4. Woodisor

  penisul a ajuns o problema sociala… ok… hai sa zicem ca pot accepta… dar sa ajunga un corp politic? asta este inimaginabil.. la ce te referi cand zici corp politic? 😀

  Reply
 5. sunhunter Post author

  hai sa zicem ca fiecare parte a corpului nostru este o autostrada publica, politica si economica. hai sa zicem ca fiecare parte a timpului nostru liber sau ne-liber este canal de marketing pentru marile trusturi media, pentru marile companii si pentru marii jucatori politici. Daca totul ce traim noi poate deveni profit in contul altuia si daca trupului nostru cantareste in balantele econimice, ce spun aceste lucruri despre penisul nostru?:)

  Reply
 6. Monnica

  acum cativa ani buni, in drumul spre mare, existau portiuni de sosea asfaltate foarte bine. in dreptul acestora era o pancarda unde scria AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA! – care facea referire la locul unde se duc banii pe care-i plateam pentru taxa de drumuri. daca fiecare parte a corpului este o autostrada publica, putem vedea cu usurinta unde se duc banii nostri. fiecare isi investeste banii in ce parte a corpului vrea. mai cumperi o crema pt fatza, faci un lifting cand apari riduri, pui un silicon, dai o vopsea pe par…toti acesti bani fiind investiti pt a aduce un plus. Penisului insa, nu i se aduce nici un fel de investitie. este ca o groapa in autostrada , care strica bucsile si amortizoarele masinii si in care statul baga bani publici cu nemiluita. daca asfaltul nu e de calitate, se intampla ca si cu autostrada Bucuresti – Pitesti…numai gropi care mai mare, care mai mica …si sa nu-mi ziceti ca nu ati injurat cand ati dat prin ele, folosind expresia: baga-mi-as pula in ele de gropi! halal autostrada!

  Reply
 7. mihai

  cred ca nu e nevoie sa vezi cum poa sa canta Chelu de la Parazitii melodii de Franks Sinatra sau Adrian CM piese clasice. Poti sa citesti comentariul evei unde intre altele gasesti “Exista femei care vad in barbati o pula, sau, mai elegant spus, un purtator de penis. “Lumea e reprezentarea mea”, spunea cineva demult – ce vezi in acel om, cum il percepi pe celalalt se reflecta direct in viata ta”

  Inefabil, ce pizda ma-sii:)

  Reply
 8. baciul moldovean

  alte sugestii:
  penisul e sunet.
  penisul e foton.
  penisul e dovada gravitatiei si aspiratia de a o invinge.
  penisul e mecanica cuantica si intruparea principiului indeterminarii.
  penisul e un exercitiu de stil.

  Reply
 9. Pingback: » Ce e nou prin blogosfera | de ce? | Blog |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *