Gânduri culese

0 Flares 0 Flares ×

Cea mai bună (sau cea mai folosită) armă psihologică a unei femei este culpabilizarea bărbatului. Bărbatul devine docil atunci când se simte vinovat, iar de cele mai multe ori se simte vinovat pentru că este împins să se simtă astfel. De vreme ce este un porc prin natura lui, un bărbat nu se autosesizează din oficiul în actul învinovăţirii de sine, ci este determinat cu mai multă sau mai puţina subtilitate.

Un personaj autohton foarte interesant este şoferul de Dacie 1300/1310 îmbrăcat doar în maieu. De obicei, este un tip foarte bronzat. De obicei, maieul este foarte galben.

De ce dă bine să te prezinţi drept Adrian Ciubotaru?:)

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

9 thoughts on “Gânduri culese

 1. jez

  ete piu piu la la, este valabil pentru ambele sexe, dear!
  eu fac parte din clubul victimelor. intra in arsenalul santajului sentimental

  Reply
 2. Stavarache

  :)) stai putin ca nu era vorba de pesti 😀 … ai complexe pe tema asta ?:D …. si daca mai citesc cu atentie si primul post la faza cu “clubul victimelor” ….. uite si tu ce poa sa iasa 😀
  Concluzie … 😀 asta era sau este imaginea fostului iubit sau cel putin al anturajului sau nu ?:D

  Reply
 3. geni

  Barbatul este vinovat prin insusi faptul ca e un porc; iar prin culpabilizarea lui, femeia isi justifica neputinta ei de a-l ridica din acest stadiu..

  Reply
 4. Stavarache

  @ geni – eu cel putin nu sustin aceasta teorie 😛 defapt nu cred ca exista o regula in acest sens … difera de la situatie la situatie 🙂 , de la om la om , de la cuplu la cuplu … etc.

  Reply
 5. valentin

  salut,

  eu as spune asa : cam toti barbatii au cate-o gena misogina ( sau de porcism, ma rog ) Culpabilizarea lor acceptata, nu-i altceva decat frica de a nu fi considerati… guitatori !

  Reply
 6. blondine renoir

  poate a fost doar un sondaj de opinie avand drept sablon – pareri tip clise(e) – care deja vehiculeaza de o vesnicie .

  Reply
 7. alina

  zic ca depinde de femeie/barbat, cum s-a scris mai sus. tragic e ca sunt personaje gen cele cu maieu galben care nu devin deloc docili cu toate incercarile pertenerilor de a-i culpabiliza!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *