Din nou despre sexul oral

0 Flares 0 Flares ×

Cu siguranta predilectia mea catre sexul oral nu se datoreaza unei bunici prea aspre ce m-ar fi educat in copilarie si in mod evident nu este doar reflexia unei minti obsedate de sex. Multe drame cotidiene se calmeaza cu un sex oral, multe traume inchipuite, multe presiuni sociale si multe frustrari culturale.
Si ce e mai interesant este faptul ca sexul oral pare mai atragator o data cu emanciparea spirituala a femeii. De ce oare? 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

24 thoughts on “Din nou despre sexul oral

 1. Mihaï

  Pentru acelasi pmotiv pentru care cineva de la Real a spus ulterior meciului despre Steaua, ca e o echipa valoroasa.
  Cand i-o tragi unei stele de valoare, esti un licurici cu atat mai mare.

  Reply
 2. Monnica

  Nu prea am inteles ideea cu sexul pare mai atragator o data cu emanciparea spirituala a femeii. Sa inteleg ca daca o sa o tot tinem intr-o emancipare spirituala, o sa devenim o natie de sugacioase ( ca sa nu zic altfel)???? Oare emanciparea asta spirituala are si ea niste trepte de evolutie? Totul este sa nu te emancipezi prea tare si sa ajungi in varful ierarhiei pentru ca ajungi muista sefa ( na ca am zis-o)…..pai daca e asa, draga domnule, eu raman pe treapta mea de emancipare spirituala, treapta de pe care vad lumea foarte bine!

  Reply
 3. Monnica

  Draga zoso,

  presupun – sper ca bine – ca esti baiat. Daruirea despre care vorbesti nu are nici o legatura cu emanciparea si cu cat de deschis la minte este femeia. Oricat de mult doresti sa crezi chestia asta, vreau sa-ti spun ca daca ma pui sa-i fac un sex oral lui gigi becali sau vecinului meu de palier, nu vei vedea nici un fel de daruire din partea mea. Vei spune ca sunt o persoana cu mintea ingusta si traiesc pe vremea inchizitiei. Sexul oral este o arta care trebuie simtita in toata splendoarea ei. Daca eu ridic ochii si-l vad in fata mea pe gigi sau vecinul de palier, arta moare. Trebuie sa simti ceva pentru cel de langa tine..nu iubire, ci macar o atractie vizuala. Nu are nici o legatura cu deschisul mintii si emanciparea. Daruirea vine din placere, iar placerea te impinge la fantezii.

  Reply
 4. Mioara

  Monica , sunt intr-u totul de acord cu tine “daruirea vine din placere, iar placerea te impinge la fantezii” . Si sunt multi cei care nu cred acest fapt si se inseala .

  Reply
 5. Monnica

  Normal ca esti de acord cu mine, draga Mioara. Barbatii implicati in povestea asta nu au cum sa inteleaga acest lucru, pentru ca ei nu au facut niciodata sex oral altui barbat.

  Reply
 6. Ilie

  Pentru ca emanciparea femeii inseamna masculinizarea ei, iar masculinizarea femeii inseamna lipsa ei de pudoare. Prin feminism, femeia a ajuns sclava conditiei virile. Si, desigur, NUMAI d.p.d.v. sexual, femeia a ajuns mult mai atractiva in fata barbatului. Dar numai d.p.d.v. sexual, spiritual insa, atat femeia cat si barbatul degenereaza continuu prin masculinizarea femeii.

  Reply
 7. illudere

  va aplaud.
  femeia a capatat “coloana” , cu atat mai interesant 🙂
  tind sa cred ca-i vorba doar despre interesul crescand al barbatului de-a subjuga femeia, de a o simti in “palma” .

  mmm .. era vorba normal despre felatie. consider ca adrian nu a luat in calcul cunnilingusul 🙂

  Reply
 8. Horatiu

  “Emanciparea asta spirituala are si ea niste trepte de evolutie..” Depinde din ce unghi o privesti si cit de jos te afli. Si nu uita Monnica, totul e relativ.

  Reply
 9. mArius

  @ Monnica

  “Daruirea vine din placere, iar placerea te impinge la fantezii.”

  Daruirea vine din iubire, adica tot din daruire 🙂

  Emancipare, aici = trecerea peste prejudecati, limite ce stau in calea dorintelor. Dorinte, care sunt sau nu sunt.

  Poate sunt multe fete care ar vrea sa faca dar au tot felul de prejudecati. La asta se referea, cred.

  Reply
 10. Monnica

  pt Marius

  uite cum vad eu lucrurile: sunt fete care nu au facut-o si le este frica de necunoscut; sunt fete care nu vor sa o faca ot ca le este scarba; sunt fete care o fac pentru bani si pentru care expresia blow job este chiar un job; sunt nimfomanele….care poate pun mai multa daruire; sunt fete care o fac doar cu persoanele pe care le iubesc…si cred ca le-am epuizat.
  Daca sexul oral este o inghetzata pe batz, atunci: fie o manaci cu placere si o savurezi pt ca e buna si-ti place gustul, fie o mananci mai fara chef, dar nu-ti vine sa o arunci…fie ii dai doua, trei limbi si o arunci sau daca e naspa la miros…o arunci din prima la gunoi….

  Reply
 11. anne

  buna,

  am vazut pareri si pareri! ma amuza sa vad cate feministe sunt si cati barbatii cu orgoli! sexul oral exista si de o parte si de alta. o faci pt ca ti-e draga persoana de langa tine si pt ca iti face placere si pt ca mai vrei sa-l faci fericit pe omul de langa tine. atat! mai aveti nevoie de explicatii?

  Reply
 12. Astana

  @anne… de la tine nu as mai vrea explicatii… si asa mi-e greu sa inteleg ce inseamna “barbati cu orgoli”. Cuvantul “orgoli” mi-e strain. Si nici nu stiu ce ar fi de inteles. A punctat bine Monica, sunt fel si fel de persoane… unele o fac pt un motiv, altele pt altul…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *