Din inimă pentru copii

0 Flares 0 Flares ×

click
Ultima campanie umanitară a tabloidului Click se numeşte Din inimă pentru copii şi și-a propus să strângă fonduri pentru cauzele copiilor cu probleme grave de sănătate (în 10 luni de campanie au fost ajutaţi peste 70 de copii grav bolnavi).

Scriu aceste detalii cu titlu informativ (eu nu auzisem deloc de campanie) pentru că vineri seara – prin intermediul Chinezului – am fost invitat la lansarea proiectului „Serile PDT: din inima pentru copii”. 12 zile de joi, 12 persoane publice vor juca rolul de „ospatar” la restaurantul Puţin din tot, iar sumele adunate in urma serviciului lor, precum si parte din incasarile restaurantului vor fi donate pentru cazurile incluse in campania Din inima pentru copii.

Cu această ocazie, am realizat că nu cunosc majoritatea vedetelor (mostly socialite) din România (am recunoscut doar pe Monica Tatoiu, Dana Nălbaru şi – scuzaţi! – Liviu de la L.A.), dar mă bucur că sunt convinse să pună mâna la campanii umanitare. Circul mediatic din jur – ieftin sau nu – este un preţ prea mic pentru vieţile salvate într-un final.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

1 thought on “Din inimă pentru copii

  1. simona ionescu

    Adrian, multumesc pentru că ai venit și că ai considerat că merită să știe cât mai multă lume despre proiectul meu. Ajutând acești copiii aflați în suferință, cred că ne redescoperim pe noi ca ființe cu suflet.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *