De citit luni dimineaţă la cafea

0 Flares 0 Flares ×

1. Leapşă de la Dan Dumitrescu, tânăr politician cu un c.v. interesant, membru al Partidului Ecologist Român. Nu m-am gândit niciodată la un role model în rândul politicienilor români pentru simplul motiv ca grupurile mele referenţiale nu se situează în această nişă.

Şi mie îmi plac politicienii care iniţial şi-au dovedit competenţa în alte domenii, admir pe cei cu carismă, respect pe cei culţi, însă în politica românească nu mi-am găsit nici un model. Îmi plac tinerii politicieni prin idealismul şi uneori amatorismul lor, iar speranţele mele către aceştia se îndreaptă.

2. Tot la capitolul politic, Andrei Crivăţ a copt un proiect mişto: Penibilul campaniilor electorale. O amuzant-amară trecere în revistă a mesajelor prosteşti, printurilor jenante şi a clipurilor ce canditează mai degrabă la o categorie umoristică.

3. Articole interesante de Luminiţa Tomescu pe empower.ro

4. Am lipsit şi în acest week-end am lipsit din Bucureşti şi, printre altele, mi-au ieşit câteva poze pe care le las la aprecierea voastră.

0-981 0-898 0-1004 0-821

0-963 0-977 0-997 0-910

5. Recomandare a la Guerrilla: Coldplay – Violet Hill


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

4 thoughts on “De citit luni dimineaţă la cafea

 1. jez

  asa, pai ce sa zic, mai repede un scenariu de film decat roman (am zis sa pastrez o simetrie in a comenta aiurea :))))

  Reply
 2. Fluture

  Dan Dumitrescu s-a aruncat in blogosfera printr-un SEO desantat? Iar la capitolul logica este exact ca ceilalti politicieni… deci, nimic nou. Peste cateva luni ori o sa fie scarbit ori o sa treaca la alt partid (ca la PER nu are nici o sansa sa iau un loc de ceva… orice) si uite asa merge treaba. Alt fâs politic. Asteptam cu nerabdare pe urmatorii. Si dupa aia… imbatranim si murim.

  Reply
 3. Adrian Ciubotaru Post author

  Fluture, nu mă deranjează c-a dat link la toti bloggerii, astfel am aflat şi eu de existenţa lui. Aş fi curios să aflu dacă există vreun politician român care să te mulţumească.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *