Cum stăm cu frumusețea naturală?

0 Flares 0 Flares ×

logo-ales_rgbAcum ceva timp povesteam în Manifest pentru frumusețea naturală (articol care a făcut parte dintr-o campanie Nivea) despre frumuseţea văzută ca atitudine strâns legată de modul cum ne asumăm – şi implicit ne îngrijim – în întregime ca persoane.

Ideea a rămas în picioare şi mă bucur că în urma rezultatelor sondajului din sidebar şi-a câştigat câteva nuanţe care completează în mod fericit tabloul.

Rezultatele răspunsurilor a mii de bărbaţi indică faptul – dacă ne permitem luxul generalizării – că ne dorim femeile machiate cât mai natural şi mai discret (66%), iar o parte dintre noi (22%) ne dorim femei lipsite de orice formă de machiaj.

Majoritatea respondenților (51%) și-ar dori ca femeile să renunțe la fondul de ten pentru că arată ca o mască au explicat 68% dintre ei, în timp ce 38% şi-ar dori să nu fi fost inventat glossul.
În mare, ilustrând rezultatele sondajului, bărbațiilor le plac femeile naturale (63%), iar 37% dintre aceștia le-ar recomanda femeilor să renunțe la machiajul în exces.

Dincolo de îngrijirea pielii, a fi frumoasă ține de modul cum te simți în pielea ta. Dincolo de aspectul fizic care are partea sa de contribuție, o femeie este sexy mai ales datorită unei atitudini care îmbină – cum spuneam în manifest – pasiunea și încrederea de sine.

Soluția de la Nivea prin intermediul gamei Natural Beauty o puteți găsi aici.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

4 thoughts on “Cum stăm cu frumusețea naturală?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *