Cum a fost: Blogtrip Timișoara

1 Flares 1 Flares ×

Răspunzând întrebării clasice, spun din start că mi-a plăcut mult Timișoara. Oamenii erau calzi într-un mod neintruziv, iar orașul l-am găsit liniștit.

Am pierdut notițele de la workshop-ul de sâmbătă – îmi notasem câteva lucruri utile pentru mine, însă starea de spirit rezultată în urma prezentărilor – tinute de Daniel Damian, Alex Bleau, Ovi Sîrb, Ștefan Szakal (o foarte plăcută surpriză), Dan Ștefancu – mi-a prins din plin. Judecând după discuțiile de la workshop, oamenii din partea locului erau destul de activi în mediul online, cu multe proiecte și lipsiți de complexe.

Turistic, excursia a meritat toată oboseala drumului. Am mers de-a lungul Defileului Dunării, am vizitat Târgu Jiu,am rămas impresionat de lucrările comandate de Liga Națională a Femeilor Gorjene sculptorului Constantin Brâncuși și am văzut zona Băilor Herculane.
Am revăzut pe Dany, Lavinia Biberi, Simona Valentina și Alex Bleau, iar alături de gașca (am cunoscut pe Victor Caraș) cu care am plecat la drum am prilejuit destule discuții, glume, amintiri și melodii memorabile.

Vineri seara am nimerit în plină petrecere smen.ro și m-am bucurat c-am cunoscut pe Nebuloasa, Cristina, Ovi Sîrb, Mirona Pascu, Tomata cu Scufiță și pe toată gașca.
Sămbătă seara, învins de oboseală, m-am retras la hotel cu gândul să mă întind câteva ore, însă m-am trezit târziu înspre dimineață și regret că n-am apucat să salut lumea.

Îmi place la nebunie ideea şi proiectul Blogtrip iniţiat de Bobby Voicu, o caravană cu bloggeri care vizitează şi cunosc alţi bloggeri, învaţă unii de la alţii şi de multe ori se regăsesc ca oameni frumoși, dincolo de proiectele şi ambiţiile online.

Galerie foto:
Raluca Popa || aici
Andra Zaharia || aici

Blogtrip Timișoara a fost sponsorizat de Mercedes-Benz, Microsoft și Paralela45.

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 1 Flares ×

16 thoughts on “Cum a fost: Blogtrip Timișoara

  1. Pingback: Cronici (M)ironice » Blog Archive » Hello Timișoara!

  2. Pingback: Finalul. BlogTrip Timisoara | Alina Constantinescu

  3. Pingback: Blog Trip prin ochii mei « Victor Caraş || beta

  4. Pingback: Dupa Blogtrip Timisoara | Vlad Balan

  5. Pingback: BlogTrip Timisoara – daca n-ar fi fost, nu s-ar fi povestit » Blogul lui Bobby Voicu – alpha beta version

  6. Pingback: România este un labirint | Adrian Ciubotaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *