Ce filme am mai văzut

0 Flares 0 Flares ×

Zwartboek (2006) cunoscut şi ca Black Book este considerat unul dintre cele mai bune filme olandeze. Aglomerat cu cadre şi acţiune, o poveste de dragoste, o luptă pentru supravieţuire, o tânără evreică, compromisuri, trădări şi un final plin de răscumpărare.

Up in the Air (2009) îl trec pe lista de filme bune pe care trebuie neapărat le vezi în 2010. George Clooney se depăşeşte pe sine într-o poveste despre frică, singurătate şi vulnerabilitate.

Am revăzut To Kill a Mockingbird (1962) cu aceeaşi plăcere cu care l-am văzut şi prima dată.

Street Kings (2008) îmi stătea de mult să-l văd. N-am avut aşteptări mari şi bine am făcut. În aceeaşi nişă şi facând o comparaţie, Training Day (2001) este o capodoperă

Blindness (2008) este o ecranizare decentă a romanului Eseu despre orbire al lui José Saramago. Regizorul este o cunoştinţă mai veche, dacă v-a plăcut Cidade de Deus (2002).

Das Experiment (2001) este un film german inspirat din Stanford prison experiment. O închisoare, un grup de subiecţi, unii sunt aleşi întâmplător să fie gardieni, iar alţii deţinuţi. Nu putea să iasă la iveală decât… the dark side of human nature.

Anatomy of a Murder (1959) este un clasic, un film complex cu o miză dincolo de imperfecţiunile sistemului judiciar.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

10 thoughts on “Ce filme am mai văzut

  1. Pingback: Recomandare: Trei filme bune | Adrian Ciubotaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *