"Bucharest, you are the future"

0 Flares 0 Flares ×

Acestea au fost printre primele cuvinte pe care Lady Gaga le-a spus pe scena din Piața Constituției. După câteva melodii, a mărturisit că s-a simțit bine primită în România și, prin urmare, I will dance my ass off and I will sing my ass off for you tonight.

E ușor să flatezi un public înfometat de show, dar m-a surprins că s-a ținut de cuvânt. A dansat, a cântat, a inserat replici motivaționale intercalate cu episoade confesive printre care și acela că a vomitat puțin în spatele scenei.

Mărturisesc că m-am dus la concert cu cele mai joase așteptări. Speram doar la un show de amploare (știam de grandomania recuzitei cărată cu zeci de TIR-uri), dar am găsit un artist timid și vulnerabil, cu destulă consistență dincolo de imaginea proprie și cu o dorință autentică de a interacționa cu publicul.

Până la urmă showul, deși de amploare, cu tot felul de simboluri (Black Jesus, cruci, insecte, aliens) şi cu destul kitsch cred că a impresionat mai puţin decât omul şi artistul care îşi spune Lady Gaga.

Mă bucur că am trecut peste riscul de a pierde timpul şi m-am dus totuşi la concert şi, să nu uit, mulţumesc Ciuc Premium pentru invitaţie.

foto: gândul.info

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

4 thoughts on “"Bucharest, you are the future"

  1. Pingback: Concert Lady Gaga la Bucuresti

  2. Pingback: Lady Gaga: Review-ul unui concert la care n-am fost, desi as fi vrut… | Breathe Me In

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *