Bacăul și Iașul au citit

5 Flares 5 Flares ×

În acest week-end, în două orașe de suflet au avut loc în aceeași zi evenimente Lecturi Urbane.

pst9596

În Bacău, George de la inimabacaului.ro și Claudia (mii de mulțumiri pentru Iulian care a strâns o mulțime de voluntari) au organizat cea mai mare acțiune (ca număr și amploare) Lecturi Urbane din țară de până acum. În plus, un amănunt emoţionant pentru mine, la Bacău au venit şi elevi din Moineşti special pentru acest eveniment.
Din București s-au dus la Bacău: Marian, Andreea, Stelian și Oana.

DSC_1668

În Iași, o gașcă de fete minunate au pus suflet, au pictat tricouri, au filmat un spot dedicat lecturii, iar sâmbătă au citit și-au oferit cărți în Piața Unirii [poze].

Week-end-ul trecut au citit Timișoara, Sibiu, Cluj, Târgu Mureș, în București am inaugurat primul spațiu public dedicat lecturii în Parcul Herăstrău, marți Gabriela Deleanu a organizat Lecturi Urbane la Tecuci, iar joi Constanța a transformat parcul într-o sală de lectură.

Urmează alte patru orașe, povestea abia a început. Mulțumim!

5 Flares Twitter 0 Facebook 5 5 Flares ×

3 thoughts on “Bacăul și Iașul au citit

  1. Oana

    Mă bucur că m-am implicat în proiectul “Lecturi Urbane”, dar mai mult decât atât mi-au rămas în cap câteva lucruri: zâmbetul oamenilor care primeau cărţi,faptul că am dat de persoane cu care am purtat conversaţii plăcute, care s-au implicat spontan şi ne-au ajutat.
    Felicitări şi celor din Bacău şi, dacă tot s-a nimerit să organizăm în aceeaşi zi, poate n-ar fi rău să facem o chestiune de acest fel în mai multe oraşe. Ce ziceţi? 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *