Asociația Românilor Care Parchează Corect are nevoie de ajutor

0 Flares 0 Flares ×

Asociația Românilor Care Parchează Corect este cea mai ignorată asociație de pe planetă. Puțini știu că există și nimeni nu face poze cu mașinile membrilor asociaţiei (vezi imaginea de mai jos).

parcare
Internetul e plin de poze cu jeep-uri parcate aiurea  cu BMW-uri cărora nu le ajunge două locuri de parcare. Sunt imagini care apar pe bloguri şi sunt distribuite pe Facebook, sunt comentate, toată lumea doreşte să tragă un semnal de alarmă, apar oameni  revoltaţi, concluzii apocaliptice și generalizări confortabile (românii sunt nesimţiti, românii nu ştiu să parcheze etc.)

Se uită un singur lucru: pentru a ajunge o maşină parcată prost trebuie să treci pe lângă zeci de mașini parcate corect cărora nimeni nu le face poze, care sunt invizibile și nu constituie un semnal de luat în seamă.

Dați mai departe acest articol! Vrem să tragem un semnal de alarmă: Asociația Românilor Care Parchează Corect există, este constituită din milioane de membri și are nevoie de încurajările noastre.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

4 thoughts on “Asociația Românilor Care Parchează Corect are nevoie de ajutor

 1. danutz

  M-as inscrie si eu in aceasta asociatie…desi de multe ori sunt luat de fraier atunci cand mai fac o miscare-doua pentru a aranja masina in parcare astfel incat sa nu deranjez pe potentialul “vecin”…

  Reply
  1. Adrian Ciubotaru Post author

   e ok, parchează corect în continuare, trimite-mi poza cu mașina și vei fi înscris automat în asociație:)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *