Am văzut Omul Pescăruș

0 Flares 0 Flares ×

Este o idee bună din partea Grand Cinema Digiplex să găzduiască evenimente artistice care nu vin neapărat din zona cinematografică.

La începutul săptămânii am fost la un asemenea eveniment. Un spectacol despre care am mai vorbit, Omul Pescăruș, pe care l-am văzut zilele trecute în sala Grand Epika.

Povesteam despre zbor anunțând faptul că spectacolul se va juca în fiecare marți de la 20:00, începând cu 29 noiembrie 2011, iar apoi, mergând la premieră, am realizat că este vorba de mult mai mult. Mai văzusem puneri în scenă de Chris Simion, însă de această dată am descoperit ceva cu totul diferit.

“Omul Pescăruș” este un spectacol hibrid care cuprinde acrobație, efecte vizuale, voce în fundal, soundtrack-uri bine alese și – la început și final – mesaje pe wall. Mi s-a părut un amestec  riscant existând riscul unei aglomerări pe scenă, dar la final pleci cu impresia că toate simțurile au fost atinse de vibrația spectacolului.

Recomand “Omul Pescăruș” cel puțin pentru curajul punerii în scenă, dacă nu pentru povestea în sine.  În fiecare marţi la Băneasa Shopping City.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

2 thoughts on “Am văzut Omul Pescăruș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *