Unele campanii rămân

0 Flares 0 Flares ×

Nu mai ştiu cine spunea că puțini bloggeri se laudă cu campaniile pe care le-au făcut, iar eu observ că și mai puțini bloggeri revin asupra poveştilor stârnite de, vorba lui Manafu, o conversaţie sponsorizată.

Anul trecut, prin septembrie, m-am întâlnit cu Cristina Bazavan şi Marius Tudosiei pentru a filma câteva amintiri ce urmau să susţină campania iniţiată de Grant’s care a cuprins un concurs de poveşti desfăşurat de-a lungul a trei luni.

În urma campaniei s-a făcut un studiu de caz, însă, atunci când lucrurile s-au terminat, m-a întrebat ce mi-a rămas din toată această aventură, dincolo de faptul că am fost ambasador pentru un brand premium şi am susţinut în Social Media comunicarea acestuia.

M-am bucurat de acest prilej pentru a-mi aminti câteva momente frumoase din anii anteriori și am urmărit poveştile a doi oameni – parteneri de campanie – care merită toată admiraţia. Mai mult, pentru că nu vreau să mă lungesc, voi reveni zilele acestea cu un articol  -mai “profesionist” – despre ce învață un blogger atunci când participă la o campanie.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

2 thoughts on “Unele campanii rămân

  1. Pingback: Spada reader #5 « « Spada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *