3 thoughts on “trimiteri scurte

 1. Ovidiu Miron

  Adi, si crezi ca gestul de a pleca dintr-o emisiune televizata este o solutie pe termen lung? Nu sunt impotriva a ceea ce a facut Dragos. Dar imi aduc aminte ca si Hagi a plecat candva de la Procesul Etapei in urma unui schimb de replici cu Dumitru Dragomir. Si ce s-a schimbat? Cred ca a fost o decizie luata la nervi.

  Reply
 2. Adrian Ciubotaru Post author

  Ovidiu, sa nu facem comparaţii din astea. Pur şi simplu sunt “bătălii” care te dezonorează dacă le porţi. Astfel, consider c-a procedat corect sancţionând prin plecarea din emisiune,

  Reply
 3. Alcazar

  Cine urmareste cu atentie secventa selectata de Realitatea TV si “Cotidianul” o sa constate ca primul care isi incalca misiunea care i-a fost incredintata la televiziunea publica este Bucurenci. In calitate de moderator, el nu are dreptul sa ne spuna (mai ales ca era vorba de o emisiune electorala!) la ce se uita si la ce persoane sau partide politice schimba canalul TV, gratie telecomenzii.
  Sa ne intelegem! Nu imi este deloc simpatic Vadim Tudor, dar PRIMUL care arunca piatra este Bucurenci, urmand dezlantuirea, la fel de condamnabila a lui Vadim Tudor. Inca Mihaiu este si mai penibil, considerand ca daca intoarce acuzatii grele lui Vadim Tudor echilibreaza situatia. Corect ar fi fost ca emisiunea sa fie intrerupta, cu publicitate, sau microfonul sa fie taiat imediat celui care nu respecta timpul alocat sau nu se incadreaza in tematica emisiunii. Vadim Tudor vroia, de fapt, sa profite de microfon pentru a aduce acuzatii grave (insa gratuite, ca intotdeauna, nedemonstrate, mizand pe circ!) te miri cui. Tactica prea bine stiuta. O simpla intrebare (“Ce dovezi aveti?”, l-ar fi pus in situatia penibila de a da din colt in colt, cu pareri fantasmagorice). De fapt, dupa parerea mea, asistam la o incalcare grava a deonotologiei jurnalistului (in cazul de fata Bucurenci), asa cum s-a intamplat si cu o alta individa, la Realitatea TV, Andreea Cretulescu, care i-a zis lui Becali (nu e nici acesta simpatia mea, va asigur!) “Habar nu aveti de nimic!” Becali a procedat corect si a plecat insa din emisiune, dovedind, la scoala lui putina, mai multa demnitate decat Cretulescu deontologie.
  Vadim este penibil, dar este seful unui partid politic care are nisa lui de alegatori, fie ca ne place, fie ca nu.
  Iar daca Bucurenci vrea sa fie moderator la televiziunea publica pentru emisiuni electorale, trebuie sa stie sa ramana echidistant.
  Altfel, nu stiu cui ar trebuie sa-i pese cand si cum schimba canalele TV Bucurenci.
  Inainte de a fi felicitat pentru gestul lui mai degraba ar trebui urecheat pentru lipsa de impartialitate dovedita.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *