Lecturi Urbane: o ediţie cochetă pe 15 decembrie

0 Flares 0 Flares ×

Îmi este drag ce facem cu Lecturi Urbane pentru că acest proiect social ilustrează o stare de spirit pe care o întâlnesc din ce în ce mai des în jurul meu. Acea stare de spirit sănătoasă specifică tinerilor înclinaţi către implicare socială.

Există o foarte mare disponibilitate către implicare, există multă dorinţă de acţiune şi mă bucură faptul că Lecturi Urbane s-a întâlnit atât de bine cu asemenea dorinţe.

Marţi, 15 decembrie este ultima ediţie din acest an şi, pentru a puncta aniversar iniţiativa noastră, ne-am gândit să facem o petrecere cochetă – After Reading Party – unde îi invităm pe cei care vin cu noi să citească în metrou şi pe cei care doresc să se simtă bine alaturi de oameni frumoşi.

Luaţi o carte şi haideţi la metrou Unirii 1, la ora 19:00! Vom citi şi vom împărţi cărţi, iar apoi vom merge la o petrecere unde avem deja pregătite câteva surprize.

Pentru detalii:

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

7 thoughts on “Lecturi Urbane: o ediţie cochetă pe 15 decembrie

  1. Pingback: Tweets that mention Lecturi Urbane: o ediţie cochetă pe 15 decembrie | Adrian Ciubotaru -- Topsy.com

  2. Razvan

    Felicitari pentru o treaba bine facuta. Astept sa pornesti cat mai multe initiative de succes. Consider ca doar din carti poti obtine o informatie relevanta sau citi o carte fara sa te doara ochii.

    Reply
  3. Pingback: 7 lucruri pentru Prima Data « Alina Constantinescu

  4. Pingback: valul literelor « notele lui Vulupe

  5. Pingback: 7 lucruri pentru Prima Data | Alina Constantinescu

  6. Pingback: 7 lucruri pentru Prima Data - Alina Constantinescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *