La Pedale – bike-sharing gratuit

0 Flares 0 Flares ×

Pentru prima oara in istoria orasului lor, mersul pe bicicleta este gratuit pentru bucuresteni! “La Pedale” – este primul sistem gratuit de bike-sharing din Romania organizat de Asociatia Green Revolution si Primaria Sectorul 1. Programul “La Pedale” pune la dispozitia publicului de toate varstele 150 de biciclete verzi, in parcurile Kiseleff si Bazilescu.

Centrele de inchiriere “La Pedale” sunt deschise publicului de luni pana vineri, de la 10.00 la 18.00, si in week-end, de la 09.00 la 19.00. Bicicletele sunt disponibile in trei modele – pentru copii, adolescenti si adulti.

Bicicleta  – doar cu buletinul !

Inchirierea unei biciclete verzi nu costa nimic si se face pe baza buletinului si a unui contract de dare in folosinta semnat la centrele “La Pedale”. Bucurestenii se pot plimba timp de maximum doua ore in perimetrul parcurilor de unde au inchiriat bicicleta.

[link]

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

7 thoughts on “La Pedale – bike-sharing gratuit

 1. Pingback: Twitter Trackbacks for La Pedale – bike-sharing gratuit | Adrian Ciubotaru [adrianciubotaru.ro] on Topsy.com

 2. Roxana

  Păcat că nu au ajuns mulţi bucureşteni în Olanda. Acolo, toţi îşi însuşesc bicicletele altora, iar cei care se trezesc fără ele sau le găsesc după un an aruncate in râul Amstel tot un fel de bike-sharing fac. 🙂
  Nu au altă opţiune, probabil.
  Poate totuşi cu iniţiativa asta nu am să mai aud la colţ de stradă:
  “Mami, îmi iei o shaworma?”
  “Da, puiul mamii, îţi ia mama o shaworma.”

  Ci voi auzi:
  “Mami, îmi iei o bicicletă?
  “Nu, dar te ia mama la bike-sharing.”

  🙂 🙂 🙂

  Reply
 3. Iepurila

  Ma intreb cat o sa dureze. Pana la alegeri? Cine da banii? Bicicletele astea au costat ceva! Si exploatarea costa. Nimeni nu face nimic degeaba.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *