I feel hardcore

0 Flares 0 Flares ×

Michael Moore este citat în documentarul Orwell Rolls in His Grave spunând că 98% dintre congresmeni sunt realeşi.
– 98% din candidaţii la pentru Congres sunt aleşi, apoi realeşi… Avem o rată de întoarcere în Congres de 98%, ştiaţi asta? În biroul Partidului Comunist din URSS, aveau 92%. La ei, se schimbau mai des decât în Congresul SUA.

Într-adevăr, nu trebuie subestimată dorinţa unui grup de a-şi păstra şi a-şi perpetua privilegiile, însă unde se opreşte retorica şi unde începe adevărul? (mi-e jenă uneori să pronunţ acest cuvânt).
De ce ai impresia că cinismul este o parte structurală a deciziilor la nivel macro?

Apoi un alt documentar cu aceleaşi idei despre Noua Ordine Mondială (fragmente din discursurile lui George Bush), despre un viitor guvern mondial, despre depopulare, eugenie, manipulare şi grupul Bilderberg. Endgame: Blueprint for Global Enslavement realizat de Alex Jones unde apare şi Paul Dorneanu.
– Odată libere, naţiunile sunt sclavele voinţei unei elite minuscule.

Citat din David Rockefeller:
“The supranational sovereignty of an intellectual elite and world bankers is surely preferable to the national autodetermination practiced in the past centuries. It is also our duty to inform the press of our convictions as to the historic future of the century.”

E fascinantă ideea unor oameni din umbră care face jocurile istoriei, însă dacă conspiraţia globală este atât de puternică cum am ajuns să ştim de ea? Sau poate, vorba lui Eco, există un grup abscons de oameni care conspiră la perpetuare ideii unei mari conspiraţii.
Dincolo de toată isteria asta, cât de tentantă este ideea unei elite care trasează istoria, porneşte războaie, sacrifică naţiuni şi pregăteşte marea globalizare?

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

9 thoughts on “I feel hardcore

 1. andreea

  e asa de tentanta incat ne complacem in ea. e asa de tentanta incat revolutia nu poate porni niciodata. fiecare porneste o revolutie mentala si da inapoi cu cat este asuprit de societate. sfarsitul ni`l facem singuri, asta stiam cu totii. dar de ce traim in absurditatea prezicerii unui viitor fara viitor? pierdem cate o batalie odata cu piecare secunda. Timpul e comprimat cu cel putin 25 %.

  Reply
 2. andreea

  plus ca asa avem o idee de care ne legam ca prostii, considerand`o scuza pt lasitatea noastra perpetua. echivalentul a “ce vrei, asa sunt eu”. dam vina pe altii pt esecurile noastre consumate sau neconsumate inca.

  Reply
 3. genovesse

  aceste “elite minuscule” au ele aparent niste probleme de ordin etic . in schimb – fiecare in parte detine un fondation caritativ . ma opresc aici – caci – ar insemna sa amintesc de “elita neintelectuala” din ultimul centenarium care a participat masiv doar la “slavagismul in sine ” .
  m. moore este un tip foarte in ordine . se stie insa ca se serveste de informatii false …sau hai sa le numim subiective – in favoarea unui ansamblu de intamplari politico – sociale ( a recunoscut-o chiar) .

  rezultatul este ca NOI – ne dorim tot mai mult comfort in cotidian . or, eu nu cred ca il poti obtine dupa motto-ul : vreau echipa olimpica la jumate pret ! sunt cateva lucruri pe care le vom sacrifica si in mod sigur au fost si vor exista victime .

  p.s. cat despre rockefeller – nu intamplator exista cladirea UNO in NYC pe avenue-ul respectiv si una dintre cele mai mari fondation din lume !

  cam atat !

  Reply
 4. jez

  daca arunc un ochi in trecut, de-a lungul istoriei omul nu a fost niciodata mai liber ca acum. si asta nu va avea cum sa nu schimbe ceva. eu astept schimbarea. se intampla o revolutie. si daca nu o vedem (pentru ca e in pasi de furnica) sau daca o renegam (pentru ca e/pare prea utopica), asta nu inseamna ca nu vom fi martorii efectelor acestei schimbari. pentru ca se face din ce in ce mai simtita.
  o revolutie spirituala. o trezire. si nu ma refer la religii sau mantre.
  ma refer la un “different me” la un “different you” la o “different world”. maybe a better one.
  uneori am senzatia ca nu am evoluat prea mult de la cave man, alteori simt ca suntem la un pas de desavarsire, dar nu indraznim sa il facem. pasul

  Reply
 5. vorbaretu'

  “E fascinantă ideea unor oameni din umbră care fac jocurile istoriei, însă dacă conspiraţia globală este atât de puternică cum am ajuns să ştim de ea”

  simplu, pentru ca uneori ne doare…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *