Cum a fost la Noaptea Bloggerilor

0 Flares 0 Flares ×

Sunt convins ca din cauza organizarii si anuntului prea din scurt al emisiunii, multi din ascultatorii obisnuiti n-au apucat sa ne asculte aseara. A fost a patra editie a maratonului Noaptea Bloggerilor (cu audienta cea mai mare de pana acum) si cred c-a fost cea mai interesanta emisiune de pana acum. Prin interesanta nu poti spune “cea mai buna” pentru simplul motiv ca nu poti face comparatie intre emisiuni cu invitati diferiti, subiecte diferite si atmosfere diferite. Fiind un format ce se bazeaza pe discutie libera (desi cand ai mai multi de doi invitati in studio, “discutia libera” are automat nevoie de moderare/directionare/mosire etc., mersi Marie Jeanne) uneori (pe baza legilor spontaneitatii si a chimiei intre invitati) ne iese, iar alteori nu ne iese.
Aseara ne-a iesit din plin atmosfera, insa nu ne-au iesit mai putin subiectele si abordarile.

Dupa cum probabil stiti, i-am avut invitati pe Gigi si Ramona, am aflat ce inseamna bookcrossing (ne-a ajutat si Jen la acest subiect) si cum a fost si poate fi adaptata aceasta idee la stilul si mentalitatile noastre, ni s-a spus despre si-am fost invitati la schimbul de carti de duminica.
Am aflat cu cine va vota Gramo-girl si Andrei Rosca si-am recomandat mersul la vot.

Diana ne-a povestit despre pasiunile ei si alegerea de a studia regie si film in strainatate, a avut nerv si mai putine emotii decat m-am asteptat (in general, fetele sunt mai indraznete) si-a deschis vesnicul subiect de ce ne pleaca tinerii buni si cum putem face sa-i tinem in tara etc.

Am reusit sa intram in direct cu Bogdan Gavrila, ne-a povestit despre proiectul sau Mersi la vot pe 19 mai!, n-am reusit in schimb sa intram direct cu Darius sa ne povesteasca despre interviul sau cu presedintele suspendat Basescu.


Ce-am remarcat in plus fata de alte editii?
Activitatea de pe chat a fost mai intensa, prietenii /sustinatorii Dianei, Didlee si Andrei Crivat ne-au ajutat mult si tin sa le multumesc pe aceasta cale.
Emisiunea are nevoie de o repozitionare si cred ca sunt toate sansele sa devina un punct de referinta in blogosfera (sper sa nu sune prea pompos).
Prestatia mea ca “moderator” a fost jalnica, am fost extrem de pasiv, m-am comportat ca un invitat ce-a ras de multe ori fara motiv (uneori in genul asta)
Inchei multumind invitatilor pentru prezenta (si faptul ca ne-au suportat atat de mult la ore atat de mici) cu regretul ca multe din subiectele propuse n-au ajuns sa fie discutate, dar cu convingerea ca intalnirile viitoare ne vor ajuta in aceasta directie.
P.S.: As fi bucuros sa aflu parerea si mai ales criticile voastre vizavi de emisiune, formatul ei si invitati. Aici sau pe forumul blogoree.ro.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

10 thoughts on “Cum a fost la Noaptea Bloggerilor

 1. Pingback: Voteaza acest post pe wins.ro

 2. my-secret-life

  Hai ca n-ai fost rau. Am observat cum avansezi. Iar catre sfarsit cand atmosfera era cu adevarat relaxata si toti ascultatorii la culcare a fost f.ok sa te destrabalezi un pic.

  Reply
 3. Pingback: Daca doriti sa revedeti o secventa dintr-o emisiune radio « Gramo’s World

 4. m

  mai mult de o ora v-am ascultat eu insumi, draga adrian. e prima oara cand o fac, cu un radio pe net. e prima oara cand va ascult, tot astfel, pe tine, pe acei simpatici bobos gramos etc.
  nu-ti pot face nici cel mai mic comentariu, deoarece impresia a fost atat de socanta, de… hm, nu stiu cum, de surrealista, incat cea mai fina dintre critici ar aparea ca dezastruoasa. ce pot sa-ti spun e ca m-am simtit din nou de 16 ani, la o discutie ‘pe banca’, ‘in fata blocului’. ceva inimaginabil… in fine, mi-a parut bine sa te aud (nu totul e negativ, am auzit cateva lucruri interesante – era pur si simplu imporesia puternica de infantilitate, dezlanare, incoerenta totala, uluitoare… in fine, ma opresc)
  totusi, am facut o experienta! 🙂

  Reply
 5. andrei za "artist"

  Io nu reusesc sa ascult emisiunea pentru ca mereu in timpul acela am ceva de facut, insa m-ar interesa sa ascult inregistrarea. Se poate Adi ? Sau o gasesc pe undeva ?
  P.S. Fie sa ai gura aurita si sa fie din ce in ce mai frumoasa emisiunea.
  Andrei… 😉

  Reply
 6. Z

  V-am ascultat prima jumatate de ora. Banuiesc … laudele ar fi seci. Incercati (fara cinism sarcasm sau extravaganta) niste marihuana in antecamera. Si-o sa fiti reali in actoria FC-ului.Pe chat toti sunt destepti in schimb. Cu ocaua mare cu tot.
  De oameni ca voi are nevoie Romania.
  Toata stima!

  Reply
 7. Adrian Ciubotaru Post author

  my-secret-life, multam de sprijinul moral:)

  m, e un bun inceput pentru noi ca “realizatori” ai emisiunii cat si pentru cei ce ne asculta, cred ca nimeni nu stie cum ar trebui sa fie o astfel de emisiunea dedicata bloggerilor, insa important e ca exista.

  Bogdan, suntem si noi la fel de convinsi

  Andrei, si eu as dori inregistrarea emisiunii, daca se rezolva ceva in acest sens cu siguranta vei afla.

  Z, iti multumim si te mai asteptam cu propuneri si sugestii

  didlee, fara tine lucrurile ar fi mai putin… roz:)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *