Blog history

0 Flares 0 Flares ×

bloggers

In septembrie 2005, eram atat de pampalau incat completand niste campuri de inscriere, m-am pricopsit cu emotionant.weblog.ro. O prietena avea un blog si ma convinsese (spre bucuria vietilor schimbate in bine de existenta blogului meu) sa-mi incep propriul jurnal on line. Genial fiind, am avut succes din prima. Scriam pe atunci (riscandu-mi viata) despre singuratate, masturbare, sex oral, filozofie (nu cunosc un alt blogger care sa fie mai mult ca mine asociat cu sexul oral) si despre alte subiecte strategice.

Primul blogger cunoscut a fost Jolly, iar al doilea a fost Alex – Subiectiv (cu care in lunile urmatoare am impartit spatiul aceluiasi apartament), iar in toamna anului 2005 intalnirile cu bloggeri au devenit din ce in ce mai dese. Atunci am cunoscut pe Patric, Jen, Radu, Beatrice, Romeo, Tina, Andressa, Zully, Madalina. Am iesit la beri impreuna, am vazut meciuri impreuna, am mancat impreuna. Mai tarziu, m-am certat cu Radu din cauza unei femei, iar dupa cateva luni m-am certat si cu Jolly din cauza altei femei.
In aceeasi toamna, l-am cunoscut pe Bobby, marcand astfel inceputul unei noi etape in viata mea.
Pentru mine atunci a fost o perioada fericita si boema. Traim cu doua milioane pe luna si aveam plenty of time to relax, to write. Pe atunci, blogging-ul era o boala oculta, acum a devenit un set de lentile la moda.

Primul roblogfest a avut loc in martie 2006 si mentionez acest lucru doar pentru ca atunci l-am cunoscut pe Andrei Rosca. Era imbracat intr-un sacou negru si mi s-a parut ca venise acolo sa vanda Biblii. Mai tarziu intrebandu-l, a negat totul.
In aceeasi primavara am trecut pe sunhunter.filozofie.ro, iar in primavara lui 2007 am trecut pe www.adrianciubotaru.ro.

N-am incercat niciodata in scris sa adun intr-un singur loc motivele pentru care e bine sa ai un blog (poate doar la tv), insa uneori am incercat sa divagez – Am blog, deci exist, iar alteori am incercat sa fac un profil caricaturizant – Viata de blogger si recent, am recidivat cu fanteziile mele erotice), insa cu siguranta este un lucru bun si-am recomandat multora sa-si faca unul.

Intre timp, am aparut la Vorbe Grele, am facut “Noaptea bloggerilor” la Radio Lynx cu Bobby, am aparut la Guerrilla, la o emisiune pe Radio Romania Actualitati, bla bla bla. Tind catre 500 de vizitatori unici pe zi (de la cabinetul primului ministru, trecand prin catevaministere, pana la universitati, ong-uri si adolescente sexy usor de agatat) dintre care aproape jumatate sunt cititori regulati. As mai spune multe, insa nu te mai aud, cred ca nu mai am semnal. Vorbim, pa pa. Da, pa. Ah, nu. Da, bine, hai pa.

Related: Istoria recenta

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

8 thoughts on “Blog history

 1. Andrei Rosca

  Pe langa faptul ca ai zis gluma aia cu bibliile de atatea ori incat nici tie nu ti se mai pare amuzanta, sacoul meu nu era negru. Si stiu asta fiindca in viata mea nu am avut un sacou negru. Poate doar haina de la costum, haina pe care in mod cert nu o aveam pe mine atunci.

  Oricum, singurul lucru pe care il stiam despre tine era ca scrisesei un post execrabil despre sexul oral iar prima chestie care mi-a venit in minte a fost: “ce ar putea sti el despre asta?” :p

  Reply
 2. Adrian Ciubotaru Post author

  geni, in aceasta primavara am sa optez pentru iubire, pace in lume si salvarea balenelor

  Andrei, pauza, Andrei, nu-ti forta norocul cum ai siluit acel sacou aducandu-l la petrecere?:)

  Reply
 3. cakeinmyear

  uhh…sweet memories. tin minte cand ai scris tu nu stiu ce post cu si despre sex oral si ma avertiza lumea pe mess “ba, nu mai sta de vorba cu filozoful ala ca e un dubios” :))))

  hai pa.

  Reply
 4. stash

  Si zi asa, te citesc aia din cabinetul primului ministru, ai? Nu-i de mirare ca tara asta a luat-o intr-o directie nashpa, daca aia d-acolo stau si citesc la bloguri. Sau te pomenesti ca or fi la cules idei? 🙂

  Reply
 5. Pingback: Adrian Ciubotaru: filosofie pe blog | FocusBlog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *