Anunț: Ediție Lecturi Urbane, marți, 19 aprilie

0 Flares 0 Flares ×

banner_LU_2011
M-am bucurat mult când echipa Lecturi Urbane (din București), după câteva luni de pauză,  s-a mobilizat din nou pentru a duce povestea mai departe. Este unul dintre cele mai frumoase și curajoase proiecte la care am participat, care mi-a scos peri albi și care în același mi-a adus cele mai multe satisfacții.

Niște nebuni care citesc și oferă cărți în locuri publice, o idee care s-a propagat în peste 30 de orașe din țară și care a adunat în jurul ei atât oameni pasionați de lectură, cât și oameni dornici să se implice social, toate acestea conturează tabloul unui proiect de care este și va fi nevoie. Un experiment urban, o idee de implicare socială, un flashmob.

Am început săptămâna trecută atât cu un nou logo, cât şi cu anunţul unei noi ediţii de Lecturi Urbane la metrou: marţi, 19 aprilie, ora 19:00, pe peronul staţiei de metrou Unirii 1 unde vă aștept cu poftă de lectură (cărțile sunt din partea casei). Această ediţie va fi ultima ieşire la metrou din această primăvară şi se bucură de un parteneriat simpatic alături de comunitatea bucharestbyhand.ro.

Totul nu ar fi posibil fără cei participă la evenimentele organizate de Lecturi Urbane, fără donațiile de cărți (de data aceasta oferite generos de către Adevărul) și fără cei care sprijină proiectul încă de la început (Librăriile Cărturești, Biblioteca British Council – @British și Metrorex).

Detalii: orasulciteste.ro și Facebook

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *