Am început să scriu pentru thechronicle.ro

0 Flares 0 Flares ×

the032Am început, onorat fiind, să colaborez pentru revista online thechronicle.ro. Voi avea două articole pe săptâmână, iar această  colaborare constantă mă obligă să revin mai serios la eseistica cu parfum filozofic care m-a consacrat.
Zilele trecute mi-a apărut primul articol pe care vă invit să-l citiţi pe pagina revistei:

Câtă informaţie socială putem extrage dintr-un râs?

Teoria că oamenii mulţumesc destul de rar pentru că se expun social atunci când o fac se poate verifica în mod paradoxal şi în cazul râsului. Atunci când mulţumim transmitem informaţie despre noi înşine. [Continuă lectura articolului]

Câteva informaţii despre thechronicle.ro (culese din comunicatul de presă)

Revista se adresează unui public care vrea să iasă din blazare, unui public extrem de atent la ceea ce citeşte, la ceea ce i se oferă. De aceea, aduce în atenţia cititorilor subiecte de actualitate, întâmplări, evenimente reflectate într-o manieră personală, unică autorului. În fiecare articol se găseşte şi o recomandare: de conduită, de judecată, de atitudine.

thechronicle.ro acoperă subiecte din artă (cinema, teatru, fotografie, performance art, literatură etc.), politică internă şi mai ales internaţională (evenimente, analize, previziuni), societate, sport, lifestyle, media, ştiinţă, reality, opinii, interviuri, conţinut video & foto propriu.

“Prin intermediul thechronicle.ro ne dorim să coagulăm un public şi un grup de autori care tratează informaţia imediată sau atemporală cu echilibru, sub regula interpretării curajoase, rafinate şi documentate”, a declarat Rareş Petrişor, manager proiect.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 0 Flares ×

6 thoughts on “Am început să scriu pentru thechronicle.ro

 1. atentie

  felicitari! articolele tale au reintrat la categoria “lectura favorita in timpul liber”… te departasei in ultima vreme! de tine!

  Reply
 2. Sara

  Foarte interesant articolul… nu am ras cand l-am citit, ci doar am zambit, cu subinteles. Astept sa zambesc si la cele din viitor. Bafta!
  S.

  Reply
 3. Inka

  Ziua buna! Te contactez in legatura cu o eventuala colaborare cu blogul tau. Doream sa te adaug in blogroll si ma gandeam daca vrei sa fie reciproca treaba. Daca da, te rog sa ma contactezi pe blog, sau sa-mi trimiti un mesaj pe adresa de pe blog, de la sectiunea de CONTACT. Multumesc mult si o zi frumoasa iti doresc!

  Reply
 4. Cosmin

  Am aterizat la tine pe blog dupa ce ti-am citit articolul cu rasul – bine punctat, bine punctat.

  Ce chestie, tocmai ma gandeam ca mi-ar placea sa colaborez cu The Chronicle (caci miroase a proaspat, si asta n-are cum sa fie decat bine) dar n-au pagina de contact pe site.

  Imi dai un pont cum as putea aborda redactia?

  Mersiii!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *